Skamlöst..!

http://www.sydsvenskan.se/2016-12-16/hur-manga-fler-maste-do-innan-regeringen-och-polischefen-reagerar
Niels Paarup-Petersen, gruppledare för Centerpartiet i Malmö:
Malmö håller på att förlora kriget mot de kriminella gängen. Förra veckan var det en nyutexaminerad tandläkare och hans familj som betalde priset. Hur många fler måste dö innan regeringen och polischefen reagerar?
http://www.sydsvenskan.se/2016-12-16/beklaga-sorgen-efter-min-mordade-van-ar-inte-nog
Yasmina Moussaoui Fazzaa (S), suppleant innerstadens stadsdelsnämnd:
Nu vill jag att Stefan Löfven gör något för mig. Jag vill att han talar om för oss hur han, tillsammans med inrikesminister Anders Ygeman och rikspolischef Dan Eliasson, ska skapa ett tryggt Sverige, ett tryggt Malmö. Vi vill se konkreta åtgärder från regeringen, Polismyndigheten och Åklagarmyndigheten.
……….
Ovanstående några av de oändligt många exemplen på hur ansvariga politiker “biter hu´vet av skam”..!
– Orsaken till att det skjuts och avrättas mer och oftare för varje dag på gator och torg är givetvis den massinvandringspolitik som bedrivits sedan tre decennier tillbaka. Något som i första hand Yasmina Moussaoui Fazzaas Socialdemokrater bär ansvaret för – men där Niels Paarup-Petersens Centerparti inte nöjer sig med en halvmesyr, utan verkar för ett totalt utbyte av svenska folket till fördel för kulturberikning från Mellanöstern och Afrika.
Jag är den förste som önskar att kriget ska upphöra i Malmö och på andra håll i Sverige, så att inte ännu fler oskyldiga svenskars liv skördas. Fram tills ett sådant “eld upphör” är det min förhoppning att kulorna ska hitta lämpliga mål – d v s de som är skyldiga till drivandet av vårt land mot oåterkallelig kollaps..!
Kenneth Sandberg

2 Responses to Skamlöst..!

 1. Pica pica skriver:

  Jag blev glad när jag såg att de boende hade en demonstration på torget i Ringeby där en svart talare uppmanade ungdomarna att ”lägga ned vapnen”.

  Men det var de vanliga, inte som jag trodde att de boende kände sitt ansvar som kompisar, syskon, föräldrar till de stridande i ungdomsgängen utan krav på hela Sverige att lösa krisen. Ja t o m ville de ha en krisbudget. De vill inte ha fler poliser utan större bostäder och fler insatser i form av pengar.

  När ska de sluta skuldbelasta svenska folket för att deras ungdomar skjuter ihjäl varandra i knarkuppgörelser och gängstrider? När ska de fatta att de själva har ett ansvar för sina barn?

  • Blodsven skriver:

   Så länge vi har odugliga politiker, så fortsätter invällarna att ställa en jävla massa orimliga krav, istället för att ta eget ansvar som alla vi andra måste göra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: