(S)anslös riksdagskvinna.

Bäste utrikesutskottsordförande Kenneth G Forslund,
Om du missförstår mig avsiktligt eller du gör så gott du förmår, har jag för lite kännedom om dig för att avgöra.
Sara Karlssons uppenbara politiskt-intellektuella tillkortakommande är dock inget som jag betvivlar eller förvånas över. Det förhållande att  hon gjort karriär inom Socialdemokratin motsäger dessvärre numera inte heller detta. Däremot brukar en normalt funtad kvinna som själv har barn åtminstone “intuitivt” förstå vad som kan komma att utgöra ett allvarligt hot mot barnens tillvaro och framtid. Därav min undran om det kanske var så att denna “modersinstinkt” av naturliga/fysiska skäl inte fanns tillstädes.
Det är också på det viset Kenneth G Forslund, att jag med egna barn (och numera barnbarn) varit solidarisk med andra och andras barn i hela mitt vuxenliv. Du skulle ganska enkelt kunna skaffa dig en uppfattning om det genom att t ex googla på undertecknad.
Men med solidaritet menar jag inte att agera utifrån det som utav den Politiskt Korrekta självutnämnda moraliska eliten skänker mig en “godhetsgloria”. I stället styrs mitt handlande av etisk/intellektuell hederlighet, vilket i den fråga vi diskuterar innebär slutsatsen att hjälp-till-självhjälp i och kring de drabbade områdena i världen såväl akut som långsiktigt vore till gagn för flest människor och de mest behövande. En uppfattning förenad med insikten att vi måste prioritera agerande för att hejda de krafter som medvetet skapar kaos och krig runt om i världen. Icke minst, sedan årtionden tillbaka, USA och de där bakomliggande intressena från judiska finansoligarkier.
Påståenden om att “vi kan göra både och”, att “det ena inte står i motsättning till det andra” kan och bör avfärdas som just vad det är; Naivt och okunnigt på dagis- och Miljöpartinivå (och numera Centerpartistisk Annie Lööf-retorik) i avsaknad av verklighetsförankring! Självklart är det så att för varje miljard som spenderas på mottagande och permanent omhändertagande här i Sverige – kostnader som sedan decennier stavas hundratals miljarder kronor per år – eroderar våra möjligheter att anslå annan ekonomisk hjälp av större betydelse, via exempelvis UNHCR.
Det är tveklöst också på det viset att vi med den bedrivna “generösa” invandringspolitiken inte bara på sikt urholkar svenska skattebetalares motivation för att alls ta sig an omvärldens och andra befolkningars problem – den pågående nedrustningen av vår tidigare välfärd på många områden får oundvikligen den konsekvensen för “vanliga” svenskar. Därtill fungerar den omedelbara tillgången till Sveriges välfärdssystem som en magnet för allt fler i den 3:e världen (där det sannolikt handlar om miljardtals människor, inte endast 60 miljoner, som är potentiella migranter till västvärlden) – vilket får som effekt ett ständigt ökande antal som försöker ta sig hit.
Således en ond cirkel eftersom vårt eget samhälle försämras samtidigt som vårt utrymme för att hjälpa på plats ute i världen krymper . Dessutom gör vi oss skyldiga till en “braindrain” visavi bl a Mellanöstern och Afrika, som i nuläget har störst brist på mänskliga resurser för att bygga och utveckla de egna samhällena. Mot bakgrund av de oerhörda lidanden som just nu plågar så många människor i dessa krigsdrabbade regioner och den skriande brist som råder på hjälpande krafter där, är det direkt oetiskt att vi här i Sverige prioriterar att vidareutbilda och permanent integrera t ex läkare och andra sjukvårdskunniga immigranter. Fruktansvärt cyniskt är att på detta sätt medverka till att kvinnor, barn, gamla och sjuka lämnas därhän av de hitresta unga, friska, starka – varav en del välutbildade – män, som haft resurser att ta sig halva jorden runt för att komma till Sverige.
Att långt ifrån alla som tagit sig hit är att betrakta som tillgångar för ens de samhällena de lämnat, ser vi sedan år tillbaka exempel på i form av upplopp, våldtäkter och annan kriminalitet som lavinartat förvandlat det tidigare trygga och välfungerande Sverige till en “bananrepublik” i vardande. Men även om vi det avseendet näppeligen gjort oss skyldiga till erodering av 3:e världens resurser, så är dessa fenomen i ännu mindre grad att ta till intäkt för någon klokhet eller rationalitet i den bedrivna invandringspolitiken…
Kenneth g Forslund; Jag förstår vad du menar med mitt “tonläge och hur jag uttrycker mig om enskilda personer”. Och under normala förhållanden skulle jag absolut försökt iaktta ett mer städat språk. Konsekvenserna av den politik och de politikers (samt PK-etablissemangets) agerande som jag polemiserar emot, är dock så allvarliga att det hart när krävs en etiskt övermänniska för att inte hemfalla åt klarspråk – även om detta givetvis både sårar och upprör.
Och vore det “bara” så att de ansvarslösa och infantila uppfattningarna och agerandet från politiker och PK-etablissemanget i övrigt förklarades med avsaknad av förstånd och förnuft, så skulle det vara en så pass förmildrande omständighet att t o m jag kanske skulle kunna lägga sordin på känslorna. Dock;  Det faktum att det i många fall högst troligen handlar om agerande mot bättre vetande – d v s rent och skärt hycklande – gör att sådana spärrar åtminstone hos mig slås ut.
Med hälsningar och förhoppningar för världen – och för Sverige!
//Kenneth Sandberg
https://sv.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Sandberg
http://www.bgf.nu/nr/bgf-nr97-4-sandberg.htm
https://www.youtube.com/watch?v=jd9pZ33vS0E
………
(4:30 in i sändningen)
“Återgå till den generösare invandringspolitiken”, kräver den socialdemokratiska riksdagskvinnan Sara Karlsson.
Hur långt ska det gå innan en sådan politiker förstår vad det är som händer med vårt Sverige.!? Har kvinnan ifråga inte egna barn, vars framtid hon borde känna ansvar för..?
Är det kanske bara en tidsfråga innan hon – och hennes likasinnade – gör samma avbön som moderaten Mikael Sandström nedan…
Mikael Sandström, en av Prime Groups tyngsta konsulter, kommer gå till historien som den som synliggjort delar av detta haveri och gav oss ledtrådar om vem som är vem i svensk politik med hjälp av Serenys personlighetsporträtt. För detta skall Sandström ha ett erkännande även om det kanske inte var hans primära tanke med artikeln i Kvartal.se.”
De goda föresatserna och haveriet utan återvändo.
“Den kris vi just nu ser är en följd av händelser bortom vår kontroll – krig, terrorism och sönderfallande stater. Men ansvaret för att situationen blev så allvarlig i Sverige är vårt eget. Flera regeringar, inte minst den som jag arbetade för under åtta år, har begått stora misstag i migrationsfrågorna. Det skriver Mikael Sandström, tidigare statssekreterare i regeringen Reinfeldt”.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: