Bloggläsare början av december

Många lever fortfarande efter den gamla 40-talsdevisen ”En Svensk Tiger”.
Men idag är det bättre att inte tiga.

Invandring och mörkläggning

weak

Johnny Cash skrev en låt med namnet ”A boy named Sue”. Det är Sue själv som i låten berättar att hans pappa övergav honom när han var tre år och att han under hela sin uppväxt hatade det där namnet. Han tyckte det var det ungefär det elakaste en man kan hitta på, att ge sonen ett flicknamn. Sue fick slåss för sin existens och växte upp till en tuffing. En dag träffar han på sin farsa på en bar och kände igen honom från ett gammalt foto han fått från sin morsa. ”Well, I know that snake was my own sweet dad”. Så ska han spöa farsan men åker själv på stryk. ”He kicked like a mule and he bit like a crocodile”. De drar sina pistoler, men där är sonen snabbare än farsan. Och så kommer farsans förklaring, när sonen ska till att skjuta honom:

And he said:…

View original post 1 500 fler ord

Annonser

2 Responses to Bloggläsare början av december

  1. Blodsven skriver:

    Inte för att jag vill vara Bror Duktig, men det var den galne och kanske bortglömde geniet Shel Silverstein som skrev den. Han skrev dessutom de flesta av Dr Hook´s hits.

  2. xmaverickx skriver:

    Ursäkta för att jag är en glädjedödare, men Johnny Cash (även om jag också gillar hans musik, men jag är ingen tillbedjare eller FAN som det så passande heter) tillhörde liksom de flesta kändisar denna skara http://www.youtube.com/watch?v=eYLyJvgpKLo&t=1s
    Och massorna dyrkar och dansar/svassar runt guldkalvarna/avgudarna/idolerna/kändisarna om de så sjunger sparkar fotboll eller står i riksdagen, DÄRFÖR är Världen som den är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: