”Akademibokhandeln hjälper hatkulturen” eller hur kultur-eliten vill tysta folket.

Man slås av deras argument för att Akademibokhandeln inte vill ha ett event med Gellert Tamas, är att en hatkultur gror i Sverige. Det är ingen av dem som inser att Gellert Tamas inte är direkt en uppskattad författare?

”Maria Hamrefors, vd på Akademibokhandeln, tror däremot inte på en lösning med vakter.

– Vi tycker inte det är en realistisk lösning. Det här är en stor butik, vi har flera ingångar, det är ingen lösning helt enkelt att ta dit mängder av väktare och genomföra en massa säkerhetsåtgärder. Det här ju en butik där vi ska sälja böcker.

Det hade blivit en ekonomisk förlust? – Nej, det är ingen ekonomisk fråga utan det hade blivit en väldigt dålig dag för julhandel i butik och ett dåligt bemötande för våra bokhandelskunder, säger Maria Hamrefors.

Nu snyftar alla pk-ister i kapp för att de tycker att det är en hatkultur som ligger bakom. Är det inte det dessa hycklande pk-ister försökt göra så fort någon som skriver sanningen om massinvandringen? Jag skall från SVT sida ge er deras argument.”

Men i pk-isternas värld är allt hat som inte serverar dem allt på röda mattan.

Gunnar Ardelius Ordförande Författarförbundet: ”Ett intolerant och auktoritärt spöke drar fram genom Europa. Låt oss kalla det demokratins och yttrandefrihetens fiende – en gast. I länder som Polen, Ungern och Turkiet går det utför med oroväckande hastighet. Målmedvetet angrips det öppna samhällets grundfundament, det fria ordet.”

Det roliga är ju att han här utmålar sina fiender som också yttrandefrihetens fiender, trots att han ska komma att uttrycka sin ångest inför just yttrandefrihet. Detta gäller Fria Tider och bokmässan.

Jonas Nordling Ordförande Journalistförbundet: – De borde inte ha tillåtit Nya Tider att få en monterplats. Vi är djupt beklämda över Bokmässans brist på ansvarstagande. Därför uppmanar vi arrangörerna att inte låta antidemokratiska och rasistiska utställare delta nästa år.
Detta skriver Jonas Nordling på tillsammans med andra vänsterextremister.
Martin Aagård, journalist
Henrik Arnstad, författare
Alexandra Pascalidou, programledare och författare
Jonas Nordling, ordförande i Svenska Journalistförbundet
Alla dessa är hatiska mot yttrandefrihet. Kallar sig journalister och författare. Jag kan erkänna deras författarkunskap om de var under fantasy genren.
Ola Larsmo Ordförande Svenska PEN: Det växande näthatet är ett av de största hoten mot demokrati och yttrandefrihet i modern tid. Det menar Svenska PEN, som nu anställer en generalsekreterare för att aktivt ta kampen mot svensk hatkultur. ”Hatet driver människor till självcensur”, säger Svenska PEN:s ordförande Ola Larsmo.
Jag anser att Svenska PEN är en del av näthatet mot Sveriges valiga folk då de bedriver kampanjer mot yttrandefrihet för Svenskar. De sitter och vill tysta folket då folkets åsikt inte överensstämmer med den fina kultur eliten.
Hycklande djävlar är vad det är. De vet om att de enda som blir av med jobben och hotas och misshandlas är Svenskar som framför kritik mot massinvandringen.
Varjager

 

Annonser

4 Responses to ”Akademibokhandeln hjälper hatkulturen” eller hur kultur-eliten vill tysta folket.

 1. xmaverickx skriver:

  The truth is ”hate speech” only
  to those who have something to hide.”

 2. xmaverickx skriver:

  Och här är en hel radda av individer i PKK (Politiskt Korrekta Klubben), för att uttrycka sig milt om FASCISTERNA, som har mycket att dölja.
  http://www.expressen.se/debatt/hall-rent-mot-rasism-bokmassan-1/

 3. Erik skriver:

  Kan berätta att när Den Grandiose från Täby puffade för sin första bok hos Akademibokhandeln så medföljde två stycken livvakter.

  Så Tamas genomför nog bara ett marknadsföringsstunt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: