När Gunnar Hökmark tar till orda har hyckleriet ingen gräns

anthropocene

gunnar_hokmark_01

Moderaten Gunnar Hökmark tillhör kärnan av den svenska globalism som hotar vår nationella suveränitet. Han sitter som svensk ledamot i EU-parlamentet. Vi som följer honom på Facebook översköljs näst intill dagligen av hans ursinniga hat mot Ryssland i allmänhet och Putin i synnerhet. I en debattartikel i likaledes globalistiska och rysshatande DN kräver han nu en engångssatsning på 35 miljarder kronor för att som han säger återhämta det som gått förlorat i försvarsförmåga efter den nedrustning som började 2004. Artikeln tar sin utgångspunkt i vad han menar är en kraftig rysk upprustning och ett fientligt Ryssland som hotar vår säkerhet.

Vad Hökmark aldrig informerar sina läsare om är att försvarsbudgeten i dagens Ryssland är en bråkdel av den budget som en gång det verkligt hotfulla Sovjetunionen hade, närmare bestämt en femtedel. Ryssland har en försvarsbudget som är mindre än en tiondel av USA/NATO:s varför det för mig är obegripligt att…

Visa originalinlägg 713 fler ord

2 Responses to När Gunnar Hökmark tar till orda har hyckleriet ingen gräns

  1. Hans Nilsson skriver:

    Han är snart övermogen och då är vi av med honom. Inte sörjd inte saknad,

  2. Hökmark är en svensk neocon och en gammal fanatisk Israelvän, som tillsammans med många andra inom svensk Elit ingick en internationell sammansvärjning, för att etablera en Ny Världsordning. En gränslös, mångkulturell, etnisk blandsallad, där de engelsk-talande länderna var de helt tongivande, men med Israel i pyramidens topp, med det allseende ögat, som blickar ut från Jerusalems Rothschild-betalda, högsta domstols byggnad. Ett världsherravälde, no less.
    Hökmark tillsammans med många andra, är helt kriminella våldsverkare, alltså de som utlöste ”kriget mot terrorn” m h a en falsk-flaggad egen-iscensatt psykoperation 2001-09-11, ett massmord som inledning på alla krig i MENA vi har bevittnat och som skapat flyktingar och migranter i rekordomfattning. Eller som f d finansminister Anders Borg sanningsenligt yttrade vid en konferens i USA: ”You bomb and we get the refugees”!
    Fortfarande begriper dock inte flertalet svenskar hur det verkliga läget är, grundlurade som de är av en Bonnierpress och avgiftsbelagd SR/SVT.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: