Åtstramningar av invandringen bara på låtsas ?

Regeringens invandringspolitik luckras upp alltmer, pådrivet av MSM och otaliga skattefinansierade NGO:s som vill återinföra öppna gränser. 

Regeringen vill nu stoppa utvisningar av skäggbarn som saknar asylskäl -bara för att de går i svensk skola.

Centerpartiet vill införa utreseförbud för flickebarn som riskerar att giftas bort i sina hemländer – länder de har ”flytt” ifrån.

Varför inte i stället införa permanent inreseförbud för dem?
För om de kan semestra i hemlandet så saknas asylskäl.

Sverige skickar svenska ungdomar till Afghanistan för att försvara ett land som de unga afghanerna själva inte bryr sig om att försvara. De åker till Sverige för att parasitera på de naiva svenskarna- istället för att försvara och bygga upp sitt eget land.

Hur länge ska denna förljugna teater få fortgå ?

/Elfyma+

One Response to Åtstramningar av invandringen bara på låtsas ?

  1. ”Hur länge ska denna förljugna teater få fortgå?” frågar ”Elfyma+”.
    Min gissning är att teatern fortgår, fram till dess att president Donald Trump låter tillsätta en ny oberoende utredning med rätt att lagligen tvinga fram sanningen (subpoena) från vittnen, beträffande vad som verkligen hände och vem de skyldiga var, vid terrorattackerna 11/9 2001. I och för sig vet alla vem de verkliga skurkarna var, bland de nyfikna personer, som är insatta i frågan och har studerat ärendet, via förekommande nätsiter, genom DVD:er, artiklar och böcker. Frågan har varit löst sedan länge. Det kan således gå fort, materialet finns där att tillgå. MSM, SR/SVT, politiker och allsköns Överhet, har visserligen ännu inte upptäckt detta, om man skall döma efter deras absoluta tystnad, en monoton tystnad, som nu har pågått i dryga femton år. En ansenlig tid. Slutsatsen måste därför vara att de ovannämnda uppräknade m fl, antingen är totalt inkompetenta för sina ofta välbetalda tjänster, eller att de är odemokratiska varelser som skyddar kriminell verksamhet. Saknar all heder och ära, alltså.
    ”Teatern” upphör först när korten ligger på bordet och alla begriper hur blåsta vi har blivit, av i främsta rummet den anglo-amerikansk-israeliska sfären, plus alla de ”stödtrupper” som har kunnat rekryteras i de flesta västländer, via Eliten.
    En uni-polär värld med ett fåtal maktcentra: FN och Wall Street i New York, City of London och Jerusalem, är det som hägrar för en bråkdel av de ”En-Procenten”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: