Ytterligare mer skattemedel till att försörja Kakan Hermansson. Regionmuseet i Kristianstad står för kulorna eller rättare sagt skattebetalarna.

Audi avbröt samarbetet pga av hennes värde grund. Men skattepengarna fortsätter att flöda för Kakan. Det är väl gott att en kvinna som uppmanar till mord på män och tycker att Polisen skall sluta gnälla för att de mördas.

”Trots Audis avståndstagande från Kakan ångrar inte Regionmuseets chef Barbro Mellander att man bjudit in Karin ”Kakan” Hermansson till invigningen av en ny utställning. Kristianstadsbladet:

”Att Audi avbröt samarbetet med ”Kakan” påverkade inte ert beslut?

– Nej, inte alls. Vi tycker att hon klart och tydligt har tagit avstånd och bett om ursäkter för det här gamla. Hon är en bra representant för rättighetsfrågor som gäller feminism, säger Mellander.”

Regionmuseet raderar nu Facebook-kommentarer enligt tidningen.  Återigen finansierar våra skattepengar hennes sjuka åsikter.

Snacka om att spotta skattebetalarna i ansiktet. Först hyra in en feminazist som Kakan, och sedan radera besökarkommentarer som inte passar dem. Sverige av i dag är ett feministiskt skämt utan dess like. Där du kan spy ut allt möjligt hat så länge det är mot vita män och poliskåren.

Deras betyg på Facebook har sjunkit från 4.4 till 1.8

Varjager

 

2 Responses to Ytterligare mer skattemedel till att försörja Kakan Hermansson. Regionmuseet i Kristianstad står för kulorna eller rättare sagt skattebetalarna.

  1. Blodsven skriver:

    Är väl bara vara i dårhuset Sverige, en rabiat obegåvad gaphals kan leva på andra…

  2. wargas skriver:

    Kanske k*kan är en produkt, skapad för att sälja. Produkter och åsikter. Att förleda våra barn och unga. Våra, aldrig deras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: