SD-ledningens strykrädda pudlar!

SD-ledamoten Anna Hagwall kritiserades hårt efter att hon sagt att ”ingen familj, etnisk grupp eller företag ska få äga mer än fem procent av media”.

Inom kort kommer hon att uteslutas ur partiet om hon själv inte väljer att lämna, erfar Aftonbladet. Det är på direkt order av Jimmie Åkesson, säger en källa.

Jimmie Åkesson:

 Motionen hon skrev var dålig och problematisk. Men det stora problemet var hur hon argumenterade för den. Jag tror att medlemsutskottet tittar på det här nu, säger .

http://www.expressen.se/nyheter/sd-topparna-hanar-offer-for-valdtakt/

Kvinnan valde till slut att gå ut offentligt och be om att hon inte skulle användas i politiska sammanhang mot invandring – vare sig på hatsajterna eller av Sverigedemokraterna. Det fick SD-toppen Mattias Karlsson att reagera. I ett mejl till resten av partiledningen skrev han:

”Herregud… Hon och hennes väninna våldtogs och slogs sönder och samman av fyra afrikaner, men det är inte massinvandringen utan vår rapport som hon är rädd för. Att invandringskritiker använder hennes fall i sin argumentation får henne dessutom att känna ´samma vanmakt´ som då hon blev slagen med batong, våldtagen och sparkad i underlivet. Seriöst. Vad är det för jävla land vi lever i? Jag undrar om den här graden av indoktrinering någonsin funnits i en demokratisk stat tidigare.”

Mattias Karlsson säger nu om att han kallat ett våldtäktsoffer indoktrinerat för att hon tagit avstånd från att användas i partiets propaganda:

Det var ett hårt ord och det var väl i ett internt sammanhang också. Och det ska man så klart vara försiktig med men jag reagerade väl känslomässigt i just den stunden för jag kände att det här var en väldigt viktig fråga.

……….

I allt hastigare takt låter SD-ledningen sig fösas in i det hörn som Jimmie “Nolltolerans” Åkesson målat in partiet i..!

Jagade av “andens tattare” som Aftonbladets Pär Karlsson och patetiske “skjutjärnsjournalisten” David Baas från Expressen påminner Jimmie Åkessons och Mattias Karlssons pudlar mer om beteendet hos strykrädda hundvalpar.

Beträffande sakfrågorna ovan borde en partiföreträdare för ett sverigevänligt parti värt namnet naturligtvis tala klarspråk om Bonniers och agenda-judarnas fatala inflytande inom media och politiken, istället för att ta avstånd från den sanningssägande Anna Hagwall.

På samma sätt borde givetvis Mattias Karlsson stå på sig och vidhålla att den gruppvåldtagna kvinnan är ett typiskt exempel på en indoktrinering som hon ingalunda är ensam om att vara ett offer för.

Sådant agerande från SD-ledningens sida skulle tveklöst rönt stor förståelse och uppskattning från den stora merparten av svenska folket – och därmed renderat SD dramatiskt ökat stöd i kommande opinionsundersökningar.

Åkesson/Karlsson et consortes gör nu Sverige en stor otjänst och utgör ett stort hinder för en parlamentarisk opposition som kan avvärja en katastrof för vårt land. Förhoppningar och ansträngningar får därför ställas till mobiliseringen av att partialternativ som har svenska folkets och nationens överlevnad som målsättning.

Kenneth Sandberg

2 Responses to SD-ledningens strykrädda pudlar!

  1. pelle 3 skriver:

    Mitt i prick kenneth
    Jag är partilös,,,,kommer aldrig att lägga en röst på sd,så länge förädar fjollorna sitter i ledningen
    Pelle

  2. Anna Hagwall nämnde Bonniers och deras nära-på, media-monopol. Hon är således en anti-semit! Det är där skon klämmer. Visst, den gamla användbara anti-semit knölpåken kom förstås farande som ett brev på posten.
    SD-ledningen och inte minst den löst associerade bloggen ”Avpixlat” är kända för att ha blivit inifrån infiltrerade av judiska element. Jag är sedan mer än ett år tillbaka totalt portad från att kommentera på ”Avpixlat”. Jag beskylldes för att använda ord som ”särintressen” och rent allmänt för att vara en ”konspirateoretiker” (exekutor: ”Mittlandet”). Samma sak upprepades i våras av den danska bloggen ”Snaphanen.dk”. Så mycket för ”dansk liberalism”!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: