Mycket lågt beteende, här har SVT hittat två idioter som villigt ställer upp för att kunna hamna i rampljuset några minuter.

Malmö 28-10-2016

 

Till Kristina Einarsdotter, Enköping

 

Har respekt för din kritik mot SD, även om jag tycker att du borde fatta att just invandring och flyktingpolitik är det absolut viktigaste frågorna som idag finns i Sverige och just därför så borde partiet inrikta sig och bli ännu mer tuffare och drivande i just dessa frågor. Att kritisera SD i Enköping för att dom har detta som huvudfrågor bevisar att du tydligen inte har begripit detta.

Men något jag definitivt inte har respekt för är att du ställer upp i Rapport på bästa sändningstid och smutskastar ditt parti och dina partivänner. Fattar du inte att detta är precis det som PK-TV vill ha och att det är därför dom tar emot en sådan Quisling som du och ställer med glädje upp och tar emot dig med öppna armar. Tro inte för ett ögonblick att Rapports intresse för er är grundade på att ni är så intressanta och viktiga personer inom politiken. Det enda dom är intresserade av är att smutskasta och förfölja SD  på alla möjliga sätt och i er har man tydligen hittat två idioter som villigt ställer upp för att kunna hamna i rampljuset några minuter.

En förrädare är hatad och illa omtyckt av alla, av dom som dom förråder men även av dom som dom gynnar med sitt förräderi. När en förrädare är förbrukad så kastas vederbörande på soptippen även av dom vars intressen man gynnat. En förrädare är alltså en förlorare i dubbel bemärkelse.

 

Det du och mannen som satt vid din sida i sändningen har gjort är som jag ser  något av det simplaste man kan göra. Ännu simplare blir det när ni tydligen ämnar sitta kvar på era platser som vildar i kommunfullmäktige. Hade det varit lite moral i er så hade ni i varje fall lämnat fullmäktige helt.

 

 

Sandor Herold, Malmö

Annonser

2 Responses to Mycket lågt beteende, här har SVT hittat två idioter som villigt ställer upp för att kunna hamna i rampljuset några minuter.

  1. Pica pica skriver:

    Precis på pricken av Sandor Herald! Som så ofta reagerar jag på samma företeelser. Det måste ha att göra med arv och miljö att göra. Man förväntar sig mer moral och ryggrad av sina medmänniskor än Kristina och hennes man visar upp.

  2. ericr45 skriver:

    Googla på damen ifråga och inse att det enbart är fråga om en surkärring som vill hämnas..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: