Ett av många svenska offer…

Enligt polisens gärningsmannaprofilgrupp upplever sig Anton Lundin Pettersson som misslyckad, såväl socialt som ekonomiskt. Han skyller sina misslyckanden på invandringen, han tycker att Sverige styrs på fel sätt och han har självmordstankar. Två dagar efter att han fick reda på att det inte skulle bli någon anställning på industriföretaget gör han ett depressionstest på internet. Han söker på självmordsvideor och han kommer in på en hemsida som tillhör en hjälporganisation för dem som funderar på att ta sitt eget liv.
Under gymnasietiden tog sig Anton Lundin Pettersson och en klasskompis till final i ungdoms-SM i svarvning. De slutade på en snöplig fjärdeplats och missade medalj precis, men i en intervju med Sveriges Radio förklarade deras rektor hur stolt hon var. Sommaren 2013 tog han studenten. Det har gått två år sedan dess, men fortfarande har han inte fått något jobb och han har behövt vända sig till socialtjänsten för att söka ekonomisk hjälp. Via Arbetsförmedlingen går han nu en arbetsmarknadsutbildning. Anton förutsätter att den avslutande praktiken på ett industriföretag äntligen ska ge honom ett arbete.
När det är några veckor kvar av praktikperioden, den 6 oktober, får Anton Lundin Pettersson det negativa beskedet: det finns ingen anställning att få. Några dagar senare börjar han planera det som polisens presstalesperson Thomas Fuxborg ska komma att beskriva som ”en av de värsta händelserna i svensk historia”.
………
Anton Lundin Pettersson
Sannolikt var Anton Lundin Pettersson en tämligen vanlig ung kille som delade verklighet och erfarenheter i det dramatiskt förändrade Sverige med många, många andra svenskar. Hur man trots ansträngningar och skötsamhet får stå tillbaka för dom som på grund av massinvandringspolitiken slukar alla resurser genom samhällets positiva särbehandling av “nysvenskar”.
Hundratals TV-inslag och kilometervis med tidningsartiklar har sedan den olyckliga dagen i Trollhättan överträffat varandra i återgivandet av Antons bestialiska mördande av tre människor på Kronan-skolan. Alla med fokus på vilka fantastiskt goda människor dessa var och hur fruktansvärt det var att just de “med invandrarbakgrund” utsågs som offer. Och därmed ett brott som liknas med sådant som sker varje dag i andra delar av världen. Vilket bland annat gett den invandrade vänsterpartisten Rosanna Dinamarca utrymme och mandat att hävda detta illdåd som “det värsta terrordådet i Sverige under modern tid”.
Att dödande inte ska försvaras överhuvudtaget är en självklarhet för alla. Åtminstone har det varit det för varje frisk och normal svensk sedan generationer tillbaka. Och helt klart var det en tragedi att dessa personer miste livet denna oktoberdag 2015. Inte minst är det ohyggligt att en svensk pojkes liv ändas på grund av omständigheter som han själv i högsta grad är ett offer för,  d v s politikernas och PK-etablissemangets folk- och landsförräderi..!
Det som därför smärtar långt in i själen är hur man i efterhand demoniserar den unge Anton utan minsta vilja och försök att finna förståelse och förklaringar till hans desperata handling. När sedan decennier tillbaka invandrare mördar, våldtar i grupp, eldar upp stadsdelar och bilar, mejar ner folksamlingar med automatvapen etc, framförs omgående förklaringar i form av “utanförskap” och “strukturell diskriminering”. Allt för att uppamma förståelse och tolerans visavi förövarna. Men när det handlar om en etnisk svensk – tillika ung pojke, som med all säkerhet letts in i en depression på grund av sin upplevt hopplösa situation – då lämnas detta helt utanför radarn av den “tredje statsmakt” vars ursprungliga ambition var att ge svenska folket information av betydelse för samhällets utveckling.
Således; Trots de omständigheter och fakta som framskymtar ovan i en sällsynt artikel från Expressen, har inget ytterligare framförts i vare sig TV eller tidningar för att försöka ge svar på det tragiska, balansera skildringarna och skingra den ideologiska dimma som lagts över händelsen.
Nedan ett axplock av det som i samband med ettårsdagen förmedlats i våra skatte- och avgiftsfinansierade medier. Talande är TV4-inslaget närmast nedan, där det tänds ljus för tre (3) personer. Det fjärde förlorade livet, Anton Lundin Petterssons, vidrörs inte…
//Kenneth Sandberg
Ett år efter attacken
“Idag brinner ljusen här i studion för de tre personer som dödades och dom två som skadades…”.
Rossana Dinamarca
– Man vågar inte ens säga att det var en terrorattack, trots att det var helt uppenbart att dådet var politiskt motiverat, säger. Människor som röstar på Sverigedemokraterna kan inte vara omedvetna om att det är ett rasistiskt parti. Och man har ändå gjort valet att rösta på det partiet.
Rosanna Dinamarca:
Förutom att bryta med en politik och retorik som göder rasismen så behöver vi benämna de här brotten med dess rätta namn. Skolattacken var ett terrorbrott. Det var politiskt motiverat och var ämnat att ingjuta allvarlig fruktan hos befolkningen. Det var inte en attack bara mot Kronan eller Trollhättan. Det var en attack mot hela vårt samhälle. Det var det värsta terrordådet i Sverige under modern tid.
Somar Al-Naher.
– Det som skedde i Trollhättan är ingen enskild händelse/…/När vi i dagarna minns ­offren i Trollhättan måste vi också orka se vad som ­orsakade brotten. Vi måste se rasismen och den rasideologiska miljön som uppmuntrar personer att gå från ord till handling.
“Klockan 10.06 på morgonen den 22 oktober 2015 klev 21-årige Anton Lundin Pettersson in på Kronans skola via en sidoingång. Han var klädd i svart hjälm, ansiktsmask, svart rock och beväpnad med kniv och svärd. Omgående attackerade och dödade han 20-årige elevassistenten Lavin Eskandarmed svärdet. Kort därefter stacks en 15-årig elev i magen. Pojken lyckades ta ned sig ner till bottenvåningen men föll ihop och avled av sina skador. En lärare, Nazir Amso, avled senare av sina skador.
Utredningen visar att det fanns ett rasistiskt motiv bakom brottet”.

One Response to Ett av många svenska offer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: