Upphetsade (!) kvinnor på Gotland

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/gotlandstidningar-gar-samman-mot-hatet
Efter den misstänkta gruppvåldtäkten i Visby, har starka känslor väckts. Idag gör de gotländska tidningarna gemensam sak i att försöka förklara vad som hänt, och ta ställning för demokrati och rättvisa. I helgen anordnas också en manifestation mot rasism och sexism.
Skillnaden har blivit så stor mellan vad vi egentligen vet har hänt och det som sprids på sociala medier. Den skillnaden gjorde att vi ville förklara vad som egentligen har hänt och vad vi vet idag, säger Ulrica Fransson Ingelmark, printchef Gotlands media.
I kölvattnet av åklagarens beslut att släppa de misstänkta gärningsmännen så har många invandrarfientliga åsikter, likväl som hot mot polis och åklagare, vädrats på nätet. Och i den lilla tobaksaffären en bit från Visby centrum, där hundratals människor kommer och går varje dag, har det knappt pratats om annat den senaste veckan.
Det känns som det ligger ett underliggande hat. Jag är väldigt förvånad över att många i det här läget har, i mina ögon, rasistiska åsikter, säger Ann Ekstedt, kioskägare.
I ett försök att ge en motvikt så anordnas i Visby en manifestation mot rasism och sexism på söndag. Svenska kyrkan kommer att delta.
Det är många som är rädda och oroliga, så det är en väldigt upphetsad stämning. Det är därför det är så viktigt att alla goda krafter kommer samman, jag tror att det har en lugnande inverkan på hela samhället och det är naturligt att kyrkan är med i sådana aktioner, säger domprosten Mats Hermansson.
………….
Kan just undra om Ulrica Fransson Ingelmark och kiosk (och våldtäktsmän) – biträdet Ann Ekstedt samt domprost Mats Hermansson tänker börja nattvandra i Visby. Om inte annat så i förhoppning om att kanske själva få uppleva något av den testosteronstinna kulturberikning som Gotland skänkts, tack vare politiker som Cecilia Schelin Seidegård och ledarskribenter som Eva Bofride.
Även om Mats Hermansson tillhör den Protestantiska kyrkan, så är nog inte åtrån till unga pojkar något begränsat till den Katolska kyrkans trosutövare…
Kenneth Sandberg

2 Responses to Upphetsade (!) kvinnor på Gotland

  1. Pica pica skriver:

    Vänstermupparna förnekar sig inte. När gotlänningarna reagerar fullkomligt normalt på ett fegt och vidrigt övergrepp mot en handikappad kvinna går de ut och ställer sig emot befolkningen!?

    Såg också en del kvarvarande barn/män som gnydde över att de skulle dras över samma kam. Orättvist kan man tycka men de är tveklöst överrepresenterade när det gäller gruppvåldtäkter så de kan gnälla på sina landsmän istället.

  2. xmaverickx skriver:

    Jag har skrivit detta tidigare på Exponerat (inget gensvar, kollade inte om jag ens fick fick några några gillanden, vilket jag inte brukar göra), att svenskarna, de vanliga de som inte tillhör etablissemanget av politiker och mediafolk inkl kändiskräk, mfl proffstyckare, som fortfarande vurmar för Soros och övriga globalisters på oss påtvingade ”mångkultur” och alla dess ”välsignelser” lider av allvarlig kognitiv dissonans.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: