Centerpartiets främlingsfientliga agenda

Översatt till rikssvenska betyder Annie Lööfs tirader i Riksdagiset:
”För mig är det glasklart, ryssen ska inte släppas in över den svenska gränsen.”
Är inte ryssar också människor med samma rättigheter som andra invandrare ? Läs mer.
Egor Putilov som Lööf åsyftade ansågs ha kopplingar till Putin. Märkligt med tanke på att han avslöjade Vänsterpartiets stöd till proryska separatistgrupper i Ukraina, vilket knappast gillas av Kreml.

Annie Lööf ser dock inga problem med islamister i sitt eget parti.
De vill ju bara ersätta svenska lagar med sharialagar, byta ut svenska kyrkor mot moskeér i varje by och låta sig försörjas av oss otrogna.

Centerpartisten Ebtisam Aldebe är gift med islamisten Machmoud Aldebe som tidigare var ersättare i riksdagen för Centerpartiet.

I april 2006 gick Aldebe ut med ett brev till de svenska riksdagspartierna där han framförde önskemål om anpassning av de svenska lagarna för Sveriges minoriteter i utvalda frågor.

I brevet förordade han bland annat att möjlighet skall ges till imamer att underteckna skilsmässor, så att de även gäller i de utländska medborgarnas hemländer, att kommunala skolor skall undervisa muslimska barn i hemspråk och i religion, att muslimska flickor och pojkar skall få simundervisning i separata grupper att muslimska och judiska grupper skall tillåtas slakta kött enligt religiös sed. Aldebe ville även ha en moské i varje stad eller kommun. (Wikipedia).
Parets dotter Iman ägnar sig åt att designa hijaber och andra islamiska klädattribut.

Moderaterna såg heller inga problem med islamister i riksdagen. De fick t o m sitta i Försvarsutskottet som hanterar känsliga försvarshemligheter.

Och som grädde på moset hade vi en islamist i landets rödgröna regering med lojalitetsband till islamistregeringen i Turkiet och Islamiska Brödraskapet. (Läs mer).

/Elfyma+

2 Responses to Centerpartiets främlingsfientliga agenda

 1. Pica pica skriver:

  Om Sveriges lagar inte passar dessa muslimer så finns det 57 andra länder i världen att välja.

 2. Jack skriver:

  Det sprids ett nytt virus i samhället som heter vänsterfeminism. Den som får viruset blir kraftigt förvirrad och blandar ihop saker om sig själv och övriga världen. Det verkar som nyhetsredaktioner är en plats där viruset sprids. Journalister är nämligen överrepresenterade av de smittade, men även många politiker.
  Hur var det nu med magsår? Först trodde man det berodde på människan själv och överproduktion av magsyra. Men även magsår visade sig orsakas av virus.
  Virus har en oerhörd förmåga att gömma sig i kroppen, samt även muteras för att undgå upptäckt.
  Nu verkar det som man förstått att vänsterfeminism är ett virus. Den första som drabbades hette Gudrun Schyman. Hon blev så förvirrad när hon var på bio att hon satte sig att uträtta sina behov i bions foajé. Hon har följts av en rad journalister och politiker. Ett tydligt symtom är också att man blir osäker om sin könsidentitet. Det verkar som de flesta politiska partier utom SD och KD är drabbade. De manliga politikerna i de övriga partierna tror nämligen att de är kvinnor.

  Här hoppas jag att människor som ännu inte smittats kan fylla på med observationer.

  Hälsningar eran omvärldsbevakare Jack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: