USA:s nykolonialism är det största hotet mot världsfreden – del 5

Ännu ett tänkvärt inlägg av Lars Bern.
Det lär komma fler inlägg på samma tema.

anthropocene

800px-bashar_and_asma_al-assad

Robert F Kennedy Jr (son till den mördade justitieministern Robert Kennedy) som är den huvudsakliga källan till den här krönikan, hävdar att i den stund Assad motsatte sig Qatari-gasledningen, beslutade man inom militären och den samlade underrättelsetjänsten att mana fram ett sunniuppror i Syrien för att störta den bångstyrige Assad. År 2009, enligt WikiLeaks, strax efter Assads beslut, började CIA att finansiera oppositionsgrupper. Man bör notera att detta var långt före Arabvårens resning mot Assad 2011.

Innan kriget bröt ut hade Assad påbörjat ett arbete för liberalisera regimen i Syrien. Han hade ett brett folkligt stöd, vilket bl.a. framgår av en FN-rapport som visar att de ca. 7 miljoner syrier som flytt undan inbördeskriget inom landet flytt till Assad-kontrollerade områden. Assad kom från den relativt sekulära shiitiska folkgruppen Alawiter och var utbildad till läkare i Storbritannien. Han hade ambitionen att närma Syrien till väst. Efter terrorattentatet 11 september 2001 lämnade…

Visa originalinlägg 1 030 fler ord

2 Responses to USA:s nykolonialism är det största hotet mot världsfreden – del 5

  1. SR P1 lät nu på morgonen meddela att USA har hoppat av ”fredsprocessen” (den syriska) och skyller det på Rysslands agerande.
    Ett större krig verkar således vara på G. Är det ”the October Surprise” som nu har släppts lös? En upprepning av 2008 års ekonomi-skräll tycks ju också vara på gång. Fast än värre, sägs det. Ja, t o m Jacob Rothschild varnar allmänheten och i Tyskland har myndigheterna gått ut och sagt att medborgarna måste hamstra mat för 5 dagars behov och vatten för 10 dar’.
    Men det främsta syftet med den stundande kalabaliken tippar jag är att hindra Donald Trump från att överhuvudtaget kunna bli president i USA i januari 2017. Det blir inget val, omständigheterna är för besvärliga, så vi skjuter på det, kommer det heta. Obama fortsätter att vara POTUS, han är ju tämligen ung, halvsvart och krypto-muslim! Häxan Hillary vill jag påstå är toast, men i a f för sjuk för att komma på fråga som president i detta nya läge, som jag tecknar.
    Trump som POTUS är för Eliten med flera, en begynnande åtdragning av snaran om halsen på mången, som har haft ett finger med i ”9/11”. Därför måste något göras. Något väldigt drastiskt. Alltså, nukleärt krig och en framtida nystart, då när alla dokument och dylika bevismaterial har blivit en del av övrig atom-aska, då när tiden är mogen för Eliten att komma fram från sina underjordiska, men bekväma skyddsrum, där långt ned i bergen på olika jordiska platser.
    Agenda 21’s befolkningsvision på högst en miljard människor på klotet, är då uppfylld i ett enda nafs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: