Metros terrorism

http://www.metro.se/kolumner/tanvir-mansur-det-ar-dags-att-terrorstampla-nazisterna/EVHpiw!VGPCZQVmMiCbM/
Tanvir Mansur, Metro
Tanvir Mansur 2
“Den inhemska terrorismen från dessa nationalister är alldeles för farlig för att bortse från. De sprider antisemitism, islamofobi och rasism. De vill störta demokratin. Misshandel, dödshot, bränder. De behöver stoppas”.
………………
Tanvir Mansur bottenskrapar decennier av upplagor i PK-media för att få ihop argument till sin definition av de patriotiska nationalisternas kamp som “terrorism”. Hans rabiata text lider som vanligt total avsaknad av fakta och objektivitet.
Den enda rad som nuddar verkligheten är hans påstående om Nordiska Motståndsrörelsens (NMR)onödiga våldsbrott”. Vilket rymmer en delvis sanning, men då i ett avseende som Tanvir Mansur näppeligen avser; För visst kunde de våldshandlingar som NMR tvingats till för att freda sig – och andra utsatta svenskar – undvikits om föremålen för deras försvarskamp inte tillåtits ägna sig åt överfall och attacker, utan tagits omhand av Polisen respektive utvisats från vårt land.
Trots alla ansträngningar från PK-mediernas sida att undanhålla fakta gör den groteska verklighet som rullar på att svenska folket ändå i allt större omfattning upplever och inser den annalkande katastrofen för  Sverige. Rimligtvis ligger inte det val långt fram då partier som vill återställa ordningen erhåller den majoritet som krävs för ytterst radikala och nödvändiga åtgärder.
En detalj i sammanhanget är att personer som Tanvir Mansur i den stunden rimligtvis ligger väldigt långt framme vad gäller möjligheten att få skyndsam hjälp med att lämna det Sverige som vimlar av – svenska (!) – terrorister…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: