”Regeringen väljer MP före fattigpensionärer”

På en presskonferens under tisdagen annonserade regeringen att man satsar 12,9 miljarder på klimatet. Detta är en mycket udda prioritering när antalet fattigpensionärer stiger mot en kvarts miljon och när nyckelfunktioner i samhället som skola, vård och rättsväsende är satta under stark press, skriver några SD-riksdagsmän i en debattartikel.

Sveriges koldioxidutsläpp kan uppskattas till ungefär en och en halv promille av världens totala utsläpp, vilket motsvarar vår andel av världens befolkning. Kompenserar man dessutom för att våra skogar har nettotillväxt och binder stora mängder koldioxid så sjunker denna andel dramatiskt. Miljörörelsens bild, att Sverige är någons sorts internationell klimatbov, stämmer alltså inte.

Sverigedemokraterna har förvisso inget emot att vi dämpar vår import av fossila bränslen och därigenom minskar våra utsläpp av växthusgaser.

Däremot motsätter vi oss att man ständigt lägger en större börda på Sverige, som alltså redan har mycket låga nettoutsläpp för att vara en industrialiserad välfärdsnation, skriver de (Läs mer).

/Elfyma+

2 Responses to ”Regeringen väljer MP före fattigpensionärer”

 1. Jag undrar hur mycket regeringen stödjer den 1938 grundade organisationen IM – Individuell Människohjälp. På Nätet har den väckt stor uppmärksamhet, internationellt. Det är KLARSPRÅK så det förslår. Gå till Google och slå på ”detnyalandet.nu” eller gå till Youtube: ”The new country”.
  Att George Soros finns bland sponsorerna betraktar jag som självklart. En annan kan mycket väl vara ”Paideia”, med judinnan Barbra Spectre i ledningen, tillsammans med den ökände Göran Rosenberg.
  När ni lyssnar på den dryga minuten av mest dåligt svenskt uttal, bör ni sitta stadigt på en kraftig stol, för att undvika att ramla omkull av det budskap ni kommer få höra!
  Det är vi svenskar som skall integreras in i det nya Sverige som endast syns ha EN uppgift i världen: den att bli en uppsamlings- och tummelplats för allt och alla från klotets alla hörn. Och det framförs som en order!
  Man frågar sig onekligen vad för slag av demokrati ”IM” står för. Folket, har dom inget att säga till om? Det gäller ju den största förändring som någonsin har ägt rum, härstädes.
  Det räcker tydligen att Elit, Media, Vänstern och stor del av de s k gamla borgerliga partierna säger det, så är det bara att sjunga med i halleluja-kören och känna sig berikad.
  Men som tidigare har sagts, så lever vi i en bolsjevik-diktatur. Definitivt sedan 11/9 2001, den ödesmättade dagen för 15 år sedan, då allt rämnade genom Elitens amoklöpning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: