Anne Ramberg kräver att vi gör avkall på välfärden

När Advokatsamfundets Anne Ramberg intevjuades i Sveriges Statsradio så sa hon att hon som advokat måste visa stor empati.

Humanismen kräver faktiskt att vi får göra avkall på vår välfärd, säger hon med darr på rösten.

Själv lever hon ett självuppoffrande liv i sin stora paradvåning på Östermalm med en årsinkomst på ynka 2 miljoner som knappt räcker till livets nödtorft  (Läs mer). (Bild).

Varför kommer jag att tänka på Marie Antoinette och hennes bakelser när jag hör Anne Ramberg ? Och varför kommer jag att tänka på giljotinen som ändrade historiens gång.?

/Elfyma+

2 Responses to Anne Ramberg kräver att vi gör avkall på välfärden

  1. […] via Anne Ramberg kräver att vi gör avkall på välfärden — Varjager’s Weblog […]

  2. Om vi skall göra avkall på välfärden, för komplett främmande elements välsignelse, vore det klädsamt om Anne Ramberg et consortes inom politik och Elit, för en gång skull, skulle kunna få ur sig någon form av målsättning och konsekvensbeskrivning av den ivrigt förda raspolitiken, något som ju faktiskt startade på allvar för 50 år sedan, när Vänstervågen sköljde över oss och dränkte allt av tidigare sunt förnuft.
    När jag i morse lyssnade på SR P1 och vad den nu framlagda budgeten innehöll, kunde man få svart på vitt, att det som Fredrik Reinfeldt hävde ur sig för drygt två år sedan, till fullo har accepterats av alla partier, utom SD. Miljard på miljard till de av George Soros hitlockade inkräktarna, som i sina skaror gömmer livsfarliga jihad-terrorister. Inte nog med det, nu skall ”Biståndsbudgeten” få en rejäl ökning, så att Godhets-neurotikerna inom Överheten kan få stoltsera med att ”vi kommit längst och fortfarande är bäst i klassen”. Narcissism i full blom från de som INTE har blivit ombedda att lägga allt krut just DÄR, utan fastmer ta’ hand om alla problem som de verkliga uppdragsgivarna har, alltså dom som står för kalaset, dels genom skatter, vilka nu skall höjas rejält enligt uppgift, dels genom en mycket stor oro och rädsla inför en framtid, då folkmordet inte längre går att blunda för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: