Sverigevännerna låter sig inte hunsas längre

PK-maffian har hittills kunnat bete sig hur illa som helst utan att behöva plikta för sitt odemokratiska beteende. Men det kanske är slut med det nu ?

Allt fler står på sig, istället för att pudla när PK-maffians bannbulla viner över dem.

En av dem är artisten Peter Jezewski som avbokades från spelningar på Best Western Gustaf Fröding i Karlstad, efter att hotelledningen fått veta att han uppträtt på ett evenemang arrangerat av SD, och att han sympatiserar med SD, inte minst deras äldrepolitik. Det kostade honom 500 000kr i förlorad inkomst.(Expressen).

Men det blev annat ljud i skällan när SD hotade med att partiet skulle svara med samma mynt och avboka samtliga bokningar hos hotellkedjan -avbokningar som skulle kosta kedjan miljonbelopp.

Och inte nog med det. Hotellet riskerade att bli utslängda från Best Westernkedjan om de diskriminerade gäster av politiska skäl.  (Expressen).

En annan är Vavra Suk, chefredaktör för Nya Tider, som inte skulle få delta på Bokmässan efter att de bokat och betalt sin monterplats.

När Nya Tider hotade att stämma mässarrangören för kontraktsbrott blev det annat ljud i skällan. För någon klausul om att utställarna måste dela mässledningens ”värdegrund”existerade inte i avtalet. Det var något de hittat på i efterhand.(Nya Tider).

När mässledningen insåg att de återigen trampat i PK-klaveret så försökte de köpa sig fria. Men Nya Tider vidhöll sitt intresse att ställa ut trots alla trakasserier i yttrandefrihetens förljugna tecken.(Expressen).

Relaterat:
PK-krögare kastar in handuken och säljer krogen

/Elfyma+

One Response to Sverigevännerna låter sig inte hunsas längre

 1. Pica pica skriver:

  Än i dag kallas alternativa media för hatsajter m m. Men idag har jag fått en strimma av hopp på en ändring.
  Konstaterade att svenska media ligger pyrt till ekonomiskt. Svenska folket har tröttnat på den partiska rapportering vi förväntas betala för. Det vill vi inte göra längre. Därför håller media på att förstöra sig själva och bli arbetslösa när ingen vill höra eller läsa den skit de sprider.
  Nu visas det igen i Peter Jezewskis fall att en hotelldirektör inte kan tala om för honom vilka åsikter han ska ha. Skulle tro att om HK i USA ficka höra om detta så skulle hon få sparken.
  På något sätt har PK-politiker och -media i Sverige tagit sig rättigheter att straffa oliktänkande som tyvärr är unikt för Sverige.
  Nu har det visat sig att när alternativa media tar upp sådan sjuka fasoner blir det en stark reaktion. Håller svenskarna på att vakna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: