EU viker sig för Turkiet. Visum fritt för Turkar till EU.

Nu inser väl alla att EU dödar sig själv totalt. handlingskraftigt som en död fisk. Iställer för att åka runt i medelhavet och plocka upp flyktingar och transportera dem till europa kanske de skulle ta båtarna på släpp och skicka tillbaka dem? Men vad vet jag. Det kanske är för enkelt att NATO nyttjar sina resurser för Europas bästa???

”Turkiet vill att deras medborgare ska få visumfria resor inom EU, i gengäld för att de kontrollerar flödet av flyktingar och migranter vid EU:s gräns. Samtidigt vill EU att Turkiet går med på en hel lista krav – som de ännu inte uppfyllt.
Nu ser Turkiet ändå ut att få igenom sin vilja.
På en presskonferens säger EU:s migrationskommissionär Dimitris Avramopoulos att EU är redo att lösa de sista detaljerna ”väldigt snart”.
Turkiet har återkommande hotat med att de ska bryta flyktingavtalet om EU inte uppfyller sin del. Samtidigt har de ännu inte uppfyllt de av EU:s krav som handlar om mänskliga rättigheter – bland annat gällande landets antiterrorlagstiftning.”

Vilken fjant Union EU är. Det måste vara den enda unionen i historien som vill självdö.

Varjager

2 Responses to EU viker sig för Turkiet. Visum fritt för Turkar till EU.

  1. Urkel skriver:

    Det blir en fantastisk flykting invasion i europa, 36 miljoner anatoliska kurdiska turkiska analfabeter + 36 miljoner sekulära intelektuella turkar.

  2. Låt det bli sagt en gång till: det försök till coup d’etat i Turkiet härförleden, involverade inte endast den i USA under CIA:s beskydd boende Fettulah Gülen och hans rörelse, utan inkluderade enligt Sibyl Edmonds, pikant nog, tre av de fem militära enheter som benämns SHAPE/NATO Rapid Deployable Corp NATO/Turkey. Alltså, även NATO tillhörde kuppmakarna. Men Erdogan hade troligen fått förhandsbesked från ryska FSB, Putins gamla KGB. Erdogan mobiliserade ut folket på gatorna genom alla moskéer och böneplats som skrek ut att det var fara å färde medelst ”djungeltelegrafen”. Folket samlades raskt på gatorna och visade sitt stöd för Erdogan. Västmedia gick snabbt ut och sa att Erdogan hade flytt till Tyskland och låg nu och väntade på landningstillstånd i Frankfurt. Lögn! Först efter tre timmars fördröjning meddelades att kuppen hade floppat, varefter det blev mycket tyst inom EU och USA.
    Erdogan besökte Putin i Moskva och verkar att ha släppt greppet om Syriens ledare Assad, som inleddes 2011 genom dåvarande utrikesministern ”Crooked” Hillarys initiativ, direkt efter det hon hade skrattat färdigt åt att Gaddafi blivit spetsad rektalt medelst järnstång: ”We came, we saw, he died!” Denna ”dråpliga” incident har visats på Nätet, men vår västliga ”yttrandefrihet” har lagt hinder i vägen för ”vanligt folk” att få se den i SVT:s utbud. Sänder fel signaler, i en tid då lögner och fuliciteter haglar över Hellary’s motståndare Donald Trump, som av judiska media och maktgrupperingar har blivit utlovad att ALDRIG få bli POTUS.
    Turkiet och Erdogan sitter just nu med de bästa korten och kan diktera sina villkor. Märks genom att kurderna har fått det hett om öronen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: