Sven Melander säger att de som kritiserar han har sämre intelligens än han.

– De skriver förnumstigt, talar mig tillrätta och förklarar för mig hur det ligger till och då blir man ju riktigt nervös. För det är faktiskt så att jag är jävligt mycket smartare än de flesta av dem och har mycket bättre koll på grejerna medan de sitter där i sina kammare och inbillar sig att de vet något om verkligheten, säger Sven Melander.”

Denna intelligenta gigant. Han känner väl att han inte fått tillräckligt med uppmärksamhet på länge. Vad gör avdankade kändisar då?  Pk-ism, säker uppmärksamhet och inkomst. 

Jag tycker det är roligt att han har missat alla undersökningar och totalt missat alla rapporter från festivalerna om vilka det är som begår övergreppen. Men Sven, jag har en ny karaktär du kan göra. Sven pk- struts. 

Varjager 

7 Responses to Sven Melander säger att de som kritiserar han har sämre intelligens än han.

 1. Blodsven skriver:

  Jag är oxå fan så mycket smartare än 87% av svenska folket…

 2. Steve skriver:

  Vi som bor i dessa no-go-zoner är förbannat trött på dessa smarta kändisar och politiker, som påstår att vår verklighet inte är så verklig.

 3. Pica pica skriver:

  Jag tror att Vargen kommer nära sanningen när han nämner anledningen till att avdankade artister och kändisar börjar komma med förklaringen till politiska problem. De vill in i rampljuset igen!

  Men är det inte märkligt att de alla tar PK-media och -journalisters stipulerade åsikter? Normalt borde ju några av dem ha en annan insikt? Fegt att bara jamsa med. Tyder inte på någon större intelligens.

 4. Olov skriver:

  Med andra ord har han inte så bra koll. Kritiken verkar vara berättigad trots allt.

 5. Laputa boy skriver:

  Som att man måste ha någon intelligens för att förstå att en massinvandring av unga hormonstinna muslimer inte kan föra något gott med sig..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: