Sveriges viktigaste fråga….

Vilken fråga är den viktigaste för Sverige och Sveriges överlevnad?

För att svara på den frågan måste man först definiera vad som är Sverige… vad är det som är unikt med Sverige? Vad är det som gör att Sverige inte kan bytas ut mot Norge, Belgien, eller Kamerun? I mitt tycke är det som definierar Sverige det svenska folket. Med andra ord är frågan; Vilka tillhör det svenska folket och vilka gör det inte, Sveriges viktigaste fråga. Utan ett svenskt folk kommer Sverige att upphöra att existera som unikt land.

Följ länken och läs hela.

Varjager

One Response to Sveriges viktigaste fråga….

  1. I grund och botten är det som pågår något som redan uttalades under senare delen av adertonhundratalet, av en flerfaldig engelsk premiärminister, Benjamin Disraeli, när han hävdade att framtidens ödesfråga var rasfrågan. Nästa steg var framväxten av den sionistiska rörelsen som formellt bildades i Basel 1897 av Theodor Herzl och med världens rikaste bankirsläkt, Rothschilds i London, som benefaktor och skyddsling. I slutet av 1800-talet under Storbritanniens koloniala storhetstid, bildades ett hemligt sällskap av den brittiska överklassens rikaste och mäktigaste män, med ett verksamhetsprogram som kom att synas i det mesta av storpolitiken sedan dess, där två världskrig och ett kallt krig har vunnits av den anglo-amerikansk-sionistiska sidan och med Tyskland utpekad som alldeles speciell syndabock från segrarmaktens propaganda maskineri, kanske med Hollywood i topp. Alla steg i denna historia är för lång för att här återge, men vissa välkända moment skall omnämnas och alla har den likheten att det just handlar om judiska personer och aktiviteter, men som har kunnat passera ”under radarn” för de flesta, då massmedia sedan 1996 i USA har reducerats till sex stycken stora mediakonglomerat med hjälp av Bill Clintons Telecommunications Act. Alla sex media har judiskt ägarskap. Något liknande har skett i Sverige, med bland annat Aftonbladets och Svenska Dagbladets uppköp av de stora judiska bankerna på Wall Street 1998. Just banksektorn har styrts av judiska aktörer, inte minst sedan Federal Reserve Bank konspiratoriskt manipulerades fram 1913 som en privat bank med rätten att trycka alla dollarsedlar sedan dess, förvisso med en viss guldanknytning, som emellertid upphörde 1971 genom Richard M Nixon’s beslut, vilket i grunden innebär att man lika gärna kan använda monopolspelspengar. Strax efter följde petrodollarn som jordens reservvaluta och den handfull av stater som ställde sig utanför blev till ”The Axis of Evil”, och har på senare år rejält fått ”på käften” för sin trilska, t ex Irak och Libyen, där Gaddafi ju hade infört gulddinarer som betalningsmedel av deras olja. Han blev snart straffad med en järnstång rektalt uppkört i baken och landet krossades. Även vi svenskar hjälpte ju till att befria folket där, från ….. deras olja. Det var dessutom god reklam för Gripen som spaningsplattform, tyckte några … .
    Vid sextiotalets mitt hade judiska ”människorätts”-organisationer i USA efter lång strid, 40 år kanske, lyckats med att få immigrationslagarna ändrade, så att folk från klotets alla hörn och vrår, tilläts söka medborgarskap där. Följden har blivit katastrofalt, som vi alla vet, men som få vågar erkänna (som bakgrund till Donald Trump’s popularitet). Vi fick även då vid denna tid när Vänstervågen sköljde in i landet, börja med att ta’ emot ”flyktingar”, starkt uppbackade av Folkpartiet och Bonnierpressen och allsköns vänster. Så har det fortsatt. Svenska folket har pådyvlats en vansinnig raspolitik, något som det i realiteten faktiskt är. Så nu efter 50 år kan vi klart urskilja att ett folkmord pågår på oss svenskar, ledd en elit av Bilderbergs-moderater, media-ägare, muppar och en stollig Vänster, inklusive Nyttiga Idioter och Godhets-Neurotiker. Gemensamt har vi alla, att MSM inklusive SR/SVT sedan ”9/11” mörkar och ljuger om det mesta som vi får veta, särskilt avseende storpolitik och orsaken till migrant strömmarna.
    Mest flagrant är den mörkläggning som har skett av ”9/11”- händelserna, ”an inside job”, som ju var anstiftade av Likud-israeler och främst judiska neocons i USA, och som skylldes på Osama bin Laden, redan efter några timmar av Ehud Barak, i en BBC-intervju. Det blev sedan och har förblivit huvudspåret, i lögnhärvan. Svenska medier och ansvariga politiker fortsätter att kolportera denna tramsiga saga. Den har lett till alla (illegala) krig i MENA vi nu har upplevt, och vars främsta konsekvenser för vår del är de stora ”flyktingströmmarna” orsakade av den anglo-amerikansk-israeliska sfären. George Soros har via sitt ”Open Society” hjälpt till med trafiken för att åstadkomma slutmålet en Ny Världsordning med sin etniska och kulturella blandsallad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: