Propaganda och bilderna som skall få oss att släppa in allt i Sverige.

Denna bilden går varm i Svensk media. Precis som förra gången då de sa öppna era gränser och hjärtan.

Omran

Vi kommer alla ihåg den riktigt hjärtsnyftande bilden med den flyktingsmugglande fadern som offrade sitt barn för att få tandvård.

alain

Detta använde PK-media brutalt för att vi skall känna ansvar för kriget i Syrien och öppna vårt land för allt och alla.

Men när bilder började spridas på offer för denna invandringspolitik. Ja då var det rasistiskt och att försöka tjäna poäng.

Offer 1

Sedan kallar de sig ”försvarare av yttrandefriheten” hyckleriet i pk media finner inga gränser. De kan sjunka hur lågt som helst.

Den nationalistiska tidningen Nya Tider får inte delta på bokmässan i Göteborg nästa månad, skriver Svenska Mässan i ett pressmeddelande.

Maria Källsson, VD för Bok & Bibliotek som anordnar mässan, tog till en början Nya Tiders deltagande i försvar.

– Vi jobbar inte med åsikts­registrering av utställarna. De har rätt att ha sin åsikt. Det ligger i yttrande­frihetens natur. Essensen är att många röster ska få komma till tals, sade hon till Svensk Bokhandel då.

Men efter att flera Bonnier-tidningar, vars ägare är en stor och viktig aktör på mässan, tydligt markerat sitt missnöje och dagen därpå även Sveriges Radio och Aftonbladet uppmärksammat utställaren valde hon att backa.

– Vi har lyssnat på besökares, författares och partners starka reaktioner. Vi måste ta detta på allvar och backa ett steg och fråga oss om vi fattat rätt beslut. Då har vi kommit fram till att inte upplåta plats åt Alterna Media/Nya Tider på Bokmässan, säger hon i press­meddelandet.”

Så om det fortfarande finns någon ”dumdjävul” som tror att Sverige är fritt och demokratiskt, tänk om !

Varjager

 

3 Responses to Propaganda och bilderna som skall få oss att släppa in allt i Sverige.

  1. Hans Nilsson skriver:

    Har man oturen att bli uppfostrad av föräldrar som har ett utpräglat tunnelseende blir det svårt att förstå varför just dessa barn placeras centralt i olika PK medier. Är man en gummirygg förstår man att VD:n Maria Källsson mer ser till sin VD post och plånbok än till yttrandefriheten. Det står helt klart att yttrandefrihet gäller enbart de som företräder etablissemanget och dess anhängare. Det finns bara ett sätt som Pursvensk att visa sitt missnöje och det är att sluta köpa och läsa PK medier på nätet.

  2. Efter ”Elfte September” upphörde Sverige att vara en demokrati, för att sedan skaffa flera av de kännetecken som karakteriserar en diktatur. Främst är det förstås att yttrandefriheten och tryckfriheten villkorats och blivit ett instrument för den härskande makteliten. Mest tydligt syns det i Lame Street Medias (aka MSM), och inte minst i det sätt som statliga SR och SVT, har hanterat ”9/11”. Det som har förts fram som ”sanningen” om terrorattackerna mot World Trade Center och Pentagon, är en dålig saga med lika mycket sanningshalt i sig, som en tro på jultomten, eljest acceptabelt för barn i förskoleåldern, men uppenbarligen nu även giltigt för ett under lång tid, kraftigt hjärntvättat folk. Svenskar har ju i sju decennier gnuggats hårt med Hollywood- och västlig ”Free World”-propaganda. Denna soliga tisdagsmorgon på amerikanska ostkusten för 15 år sedan, kickstartade inte bara det långvariga kriget mot ”muslimsk terrorism”, som ju fortfarande pågår, utan var även en amerikansk statskupp enligt det mönster som vi känner till från mordet på president John F Kennedy: En coup d’etat, således.
    ”Continuity of Government” proklamerades för första gången i amerikansk historia av den falskeligen valde Georg W Bush, efter det han förts iväg i Air Force One till en långt bort belägen flygbas, Offutt AFB i Nebraska, för att återkomma först på kvällen, för att hålla ett kort TV-tal till den paralyserade nationen. Maktmässigt kan statskuppen liknas vi ryska oktoberrevolutionen 1917, med samma slags av bankmän som finansiärer och pådrivare som då. I klarspråk: ytterligare en Judeo-bolsjevikisk revolution och påföljande diktatur. Nytt var och är förstås, att nu omfattas en stor del av Västvärlden, samt att denna gång blev inte det nya Ryssland involverat, även om kuppmakarnas planer inkluderade att de ”ryska” oligarkerna skulle ta’ hand om statsrodret även därstädes.
    Men det misslyckades som bekant genom president V Putins rejäla ingrepp. Det är inte så svårt att förstå, att denne man är så oändligt hatad av Eliten inom vår Nya Världsordning. En ordning där kommunism och kapitalism ömt omslingrar sig själva, påhejade av okunniga proletärer i alla länder, som inbillar sig att alla måste vara lika. Att allt och alla, inget högre önskar än att få hålla varandra i händerna och sjunga halleluja, för då infinner sig frälsningen. I stället kommer vi få höra Fångarnas Kör, framfört av förslavade människor överallt. Med ett undantag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: