Ungersk asylvägran

Malmö 13-8-2016

 

Till Morgan Johansson, s k justitieminister – Angående din protest mot Ungern för att man där vägrar att ta tillbaka asylsökande:

– Anledningen till att mitt gamla hemland Ungern vägrar att ta emot s k flyktingar, samt bygger stängsel och vidtar andra åtgärder för att förhindra dessa att komma in i landet, är att i Ungern finns det politiker med ryggrad som anser att deras främsta uppgift är att ta till vara det egna folkets intressen och skydda dessa för utifrån kommande hot.

  Här i Sverige har vi tyvärr sådana som du, alltså ryggradslösa varelser vars enda intresse är att berika sig själva, som tillåter att landet invaderas av vildar komna från dom lägst stående kulturerna och samhällsbildningarna på vår jord. De Ungerska politikerna med premiärminister Viktor Orban i ledningen tillåter inte att deras eget folk utsätts för det som du och dina svekfulla kollegor gör.

  Med den (mass)invandringspolitik ni bedriver så utsätts det svenska folket dagligen för mord, misshandel, rån, anlagda bränder, åldringsbrott, skjutningar på öppen gata, våldtäkter, tafsande, bedrägerier, sprängningar, hedersmord och mycket annat. T ex att landet översköljs av s k ensamkommande flyktingbarn, som inte bara visar sig i flesta fall vara betydligt äldre än dom uppger utan dom ”små” ägnar sig åt våldtäkter och masstafsande på olika tillställningar och festivaler.

  Det är sådant den Ungerska regeringen inte vill utsätta sina egna medborgare för och det är anledningen till att man inte tillåter massinvasion av vildar komna från i huvudsak MENA-länderna. Och då Morgan Johansson, har jag inte alls tagit upp vad dessa primitiva varelser är kapabla att göra med varandra i sina hemländer. Det räcker kanske med att nämna halsavskärningar och att kasta ut homosexuella från höga byggnader. Förutom detta så är en av huvudorsakerna till Ungerns restriktiva invandringspolitik att man inte vill att våldsreligionen islam skall få fotfäste i landet.

  Så jag kan bara säga dig Morgan Johansson att du är inte ens värd att andas samma luft som Viktor Orban! Du är inget annat än en ynklig liten varelse som inte ens har så mycket moral och ryggrad så att du kan ställa upp för ditt eget folk, utan du värdesätter varelser som befinner sig rent mentalt och intelligensmässigt på medeltidsnivå – om ens det – högre.

  Jag kom till detta landet från Ungern som fyraåring 1956 och jag behöver kanske inte nämna att mina föräldrars situation i ett nytt land inte var en dans på rosor. Men dom jobbade och klagade inte och dom låg inte samhället till last en enda dag. Dom gick inte arbetslösa i åratal och inte heller gick dom på någon SFI-undervisning. Och deras barn, alltså jag, brände inga bilar och ryckte inte heller väskor från gamla damer.

  Jag jobbade från 19 års ålder fram tills nu när jag snart är 65 år gammal och troligtvis så har jag och min fru, som också härstammar från Ungern, betalat in åtskilliga miljoner i skatt. Vi har helt enkelt varit rena vinstmaskinerna för Sverige, precis som alla andra invandrare som kom på den tiden. Våra två barn har utbildat sig och jobbar båda. Ingen av dom har heller bränt bilar, rånat eller väskryckt. Precis som barnen till de invandrare som kom hit ungefär samtidigt som vi.

  Men idag så kan vi dagligen se vad avkommorna till MENA-folket sysslar med i våra förorter. Dom drar sig inte ens för att rusa in på en restaurang med maskingevär och skjuta ihjäl folk. Det var det som hände i Göteborg för drygt ett år sedan. Nu i dagarna har en avkomma till invandrare slagit ihjäl en handikappad uteliggare i Hässleholm. Bara två av hundratals exempel på vad som händer i vårt land under detta år, händelser begångna av s k nyanlända eller deras avkommor. Dessa är raka motsatsen till ordet vinstmaskiner, snarare så genererar dessa enbart kostnader och sociala problem för landet.

  Har du aldrig satt dig ner och tänkt efter vad du och dina politikerkollegor har gjort med detta landet? Har du aldrig tänkt på vad du utsätter dina egna landsmän för? Har du aldrig dåligt samvete för detta? Troligtvis så gör du inte det men du har mage att kritisera länder där deras politiker inte tillåter att vildar mer eller mindre tar över landet och där medborgarna snart drar sig för att gå ut efter mörkrets inbrott. Och detta gäller i hög grad den kvinnliga befolkningen.

  Idag, Morgan Johansson, så har jag funderingar på något som jag aldrig trodde i min livligaste fantasi att jag skulle behöva befatta mig med; Nämligen att flytta tillbaka till mitt gamla hemland Ungern. Mina föräldrar räddade mig undan kommunismens ok och jag har haft ett bra liv här i Sverige. Men situationen här i Sverige med allt eskalerande våld, kriminalitet, bostadsbrist och annat som den förda invandringspolitiken fört med sig gör att jag har förlorat all tro på detta land. Jag kan idag bara beklaga mina barn och barnbarn som har hela sitt liv framför sig i ett land som detta. Sverige går mot sin undergång, Morgan Johansson – och det är tack vare dig och andra svenska politiker som jag tyvärr måste benämna som lands- och folkförrädare av stora mått.

  Jag skall avsluta detta mail med att klargöra för dig att du i Ungern och säkerligen i flera s k tidigare öststatsländer betraktas som en fjant – och det enligt min mening helt befogat. Därför florerar det några vitsar om den högresta justitieministern här upp i norr. Tre av dom lyder så här :

 • Morgan har nått politikens höjder så till den milda grad att han numera når upp till dörrhandtagen på Justitiedepartementet.
 • Varför är det ett hål ca tio centimeter under dörrhandtagen på Justitiedepartementet? Jo, där satt dörrhandtagen innan Morgan blev minister.
 • Var köper Morgan sina kläder? Jo, hos Polarn och Pyret.

M V H (.!?)

Sandor Herold, Malmö

5 Responses to Ungersk asylvägran

 1. Blodsven skriver:

  Uppriktigt och befogat brev till en liten fjant. Om denne lille fåntratt mot förmodan skulle läsa detta, så begriper han ändå inte ett skit vad det handlar om….

 2. Elon skriver:

  Sandor, var det inte lite onödigt att ta upp Morgans kroppsstorlek.
  I övrigt håller jag med dig om mycket

 3. Trynbald skriver:

  Det som ännu inte har landat i hans hjärna är att den politiken han för är så sjuk och verklighetsfrämmande och så ur fas att invektiven inte räcker till. Den sämsta justitieministern någonsin. Att den kommer att få statsrådspension efter valet 2018 är psykiskt påfrestande.

 4. Jocke Berg skriver:

  Denna video förklarar https://youtu.be/kBiAUdnLfpE på ett kortfattat och lättbegripligt sätt varför den svenska välfärdsstaten är på väg mot sin undergång!. Se!,dela den och gilla(på youtube) denna blivande youtube klassiker!

 5. Sandor Herold har helt rätt i det han skriver i sin kommentar ovan. Inte minst gäller det bedömningen att de gamla kommunistiska öststaterna är de som är minst benägna att följa med i de allt vidare svängar som västländernas sinnessjuka Etablissemang pådyvlar sina respektive medborgare. Och som ofta är fallet, kan vi konstatera ”att vi svenskar har kommit längst”, som de socialistiska pösmunkarna brukar uttrycka sig. Längst i självdestruktion alltså.
  Det har klart visat sig att tidigare medborgare från länderna bakom Järnridån är de minst hjärntvättade av alla européer. Medlemskap i EU och NATO synes inte heller ha påverkat dom särskilt mycket.
  Trots att de levde i så där 45 år i Östblocket under en socialistisk/kommunistisk samhällssystem, kännetecknades dom som traditionalister i vid mening, ja rent av som konservativa, i mångt och mycket. Dom slapp även ifrån historieundervisning genom Hollywood och västerländsk dekadens i form av droger, sexperversioner, porr och definitivt slapp dom ifrån att formas till att bli Homo Konsumensis, tomhetens trista meningslöshet.
  Västvärlden har efter sextiotalets förödande Vänstervåg blivit ett monolitiskt och konformt samhälle, utan annat än en ren formell yttrandefrihet. Media har numer ett ägarskap med mycket få ägare och som i praktiken är av judisk härstamning. Typ Bonniers. I USA är de sex stora media koncernerna helt i judisk ägo. (Det är dom som stöder Hillary Clinton, liksom storbankerna på Wall Street). Deras proklamerade Politiska Korrekthet och materialistiska samhällssyn som emanerar från Frankfurterskolan, är nu ett obligatorium om man vill uppnå en god samhällsställning, göra karriär alltså.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: