Kvinna vinner mot Migrationsverket – får bevislättnad om identitet. Migrationsöverdomstolen gör allt i dessa makt för att sätta landet i konkurs.

Migrationsöverdomstolen är en myndighet som skall stängas ner. De gör allt de kan för att Sverige skall sättas i konkurs.

”En kvinna från Somalia och hennes sju barn vinner mot Migrationsverket i Migrationsöverdomstolen. Domstolen slår fast att kvinnans intresse av att bo tillsammans med sin man, som redan har uppe-hållstillstånd, väger tyngre än Sveriges intresse av att kontrollera utlänningars inresa och vistelse i landet. Det faktum att mannen har beviljats tillstånd att bo i Sverige i egenskap av skyddsbehövande väger tungt vid bedömningen. När det gäller det sjunde barnet ska även hon enligt Migrationsöverdomstolen komma i åtnjutande av bevislättnadsregeln. Kvinnan i fallet är dock 20 år gammal.”

Detta innebär att 9 personer som måste försörjas i minst 10 år, och svenska skattebetalare ska betala utbildning, hemspråksundervisning, sanslösa barnbidrag (minst 12.000kr/månad), SFI, o.s.v. I artikeln står det att det är hennes 3:dje ansökan. För mig är det väldigt konstigt? Hade hon redan 4 barn vid 17 års ålder? Hur har de andra 3 blivit till om han har varit här som flykting?

Varjager

4 Responses to Kvinna vinner mot Migrationsverket – får bevislättnad om identitet. Migrationsöverdomstolen gör allt i dessa makt för att sätta landet i konkurs.

 1. Pica pica skriver:

  För några år sedan blev ett annat fall känt efter att familjen fått förenas med fadern som ”flytt” till Sverige. Det rörde sig om väldigt många barn. Sanningen var att paret inte var föräldrarna var olika. Mot riklig ersättning tog de med sig andras barn hit som sina egna.

  Men det borde ju vara enkelt att testa föräldraskapet här?

  • Blodsven skriver:

   Hur jävla enkelt som helst, om inte våra idiotmyndigheter vore överbefolkade av hjärndöda oduglingar. Är man så in i helvetes dum så man inte kan räkna ut med arslet, att en 20-åring knappast kan hinna med att föda 7 barn…

 2. Luntan skriver:

  Dessutom får de väl RETROAKTIVA barnbidrag samt moderskapspenning?!

 3. humus skriver:

  Somaliska kvinnor arbetar inte, knappt männen heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: