Arma barn o barnbarn

http://www.sydsvenskan.se/2016-07-30/sag-valkommen-till-era-nya-grannar-det-ar-inte-sa-farligt-som-ni-tror

CÅ

Charlotte Ågren, småbarnsförälder:
– För ett år sedan hade jag inga vänner som bar slöja. Jag kände ingen muslim. I mitt kvarter bodde bara personer som såg ut att ha bott i Sverige i hundra generationer. För mig har denna homogenitet varit ett stort minus med att bo i norra Helsingborg. Det har känts omodernt, som om vi har fastnat i 1950-talet. Jag vill att mina barn ska få en bred verklighetsförankring, inte växa upp i tron att alla bor i villa och har släktingar begravda i Småland. En vän i stadsdelen Mariastaden brukar sätta barnen i bilen och köra till lekplatsen på Drottninghög för att barnen ska förstå att alla människor inte är vita. Så segregerat är Helsingborg.
Tack vare att nyanlända familjer i höstas flyttade in i närheten av där vi bor har situationen förändrats. Nu går barn från Syrien på mina barns skola, jag möter föräldrarna på skolgården. Jag är oerhört glad för mina nya vänner från Libyen, Jordanien, Irak och Syrien. Nu läser jag att personer som bor i Laröd och Mariastaden har protesterat mot kommunens beslut att bygga modulbostäder till nyanlända familjer där. Ni som protesterat, ser ni inte att det kan vara en tillgång att komma närmare människor med annat modersmål än svenska? Både för er och era barn.
………
Vad beträffar nöttan Charlotte Ågren, så kan man ju bara hoppas att hon får den “breda verklighetsförankring” hon pläderar för och som redan så många gruppvåldtagna kvinnor/flickor samt rånade och misshandlade åldringar och “svennar” sedan flera år tillbaka har erhållit på grund av 7-klöverns “humanitära” massinvandringspolitik..!
(Kanske tillhör hon också gruppen svampplockare, vilket ökar hennes chanser att i likhet med den gruppvåldtagna kvinnan utanför Kalmar få en “kulturberikande” upplevelse..?)
Det samma gäller hennes “vän i stadsdelen Mariastaden” som på samma sätt påverkar och uppfostrar sina barn till att bli presumtiva oskuldsfulla, intet ont anande offer, för det “mångkulturella” utövandet i Sverige – vilket redan sker också i de länder i övriga Europa där inte heller politikerna insett problemen och skyddat sina gränser.
Och för dessa barn är alla vi andra – undantaget de vars förstånd understiger den normalbegåvade hönans – naturligtvis djupt oroade. Att inte småbarnsmamman i det här fallet äger ett uns av insikt om innebörden av det hon pläderar för, d v s gränslöst välkomnande av på sikt flera hundra miljoner migranter bara från Mellanöstern och Afrika, gör att man lätt hemfaller åt önsketänkande typ att fertilitet borde vara kopplat till graden av IQ så att det åtminstone inte sattes barn till världen av kvinnor som helt saknar förutsättningar för att klara omsorgen om sina egna.
Nu hade förstås inte problemet varit löst ens med denna biologiska säkerhetsanordning; Med eller utan barn blir konsekvenserna lika katastrofala för andra människor och andras barn så länge stolpskotten ifråga verkar för och bidrar till att byta ut svenska folket och avveckla den hitintills fungerande välfärden och tryggheten i nationen Sverige.
Arma barn o barnbarn i vårt land som ska ärva det tillstånd som ett par generationer “globalister” och “humanister” försätter vårt land i…

 

5 Responses to Arma barn o barnbarn

 1. Blodsven skriver:

  Är övertygad om att denna naiva kvinna får ett bryskt uppvaknande endera dagen….

 2. Pica pica skriver:

  Jag brukar bli upprörd över att vissa muslimer uppfostrar sina barn från spädbarnsålder till islamska jihadister.

  Kan de inte låta barnen vara barn? Det gäller även denna Charlotte.

 3. uturdimman_nu skriver:

  Stackars Charlotte Ågren och hennes små barn, som tvingas bo där människor har bott i 100 generationer, i ”norra Helsingborg” enligt egen uppgift. I runda slängar betyder det, om vi antar att det går fyra generationer på ett århundrande, att samma slags etnisk sammansättning har befunnits sig i ”norra Helsingborg” i 25 århundranden, 2500 år alltså, ända sedan 500 år f. Kr., d v s sedan äldre järnåldern. Visserligen var befolkningen då tidiga danskar och först 1658 blev de svenskar. Men de hade förstås i huvudsak samma rastillhörighet, den nordiska rasen, och de talade alla germanska språk och hade goda förbindelser med de germanska folken i norra delen av dagens Tyskland. Det var därifrån som de skandinaviska länderna blev kristnade på 800-talen och framåt, då när vikingatid rådde i Norden och män var män och deras rykte spreds över jorden. En stabilitet som denna är något vi borde vara ytterst glada över. Det var vi också fram till 1960-talet, då när Sveriges statsminister Tage Erlander kunde yppa, att vår främsta tillgång var vår homogena befolkning. Norden har värnat sitt självbestämmande och bestått av fria länder under hela denna långa tid, i stort sett. Men 60-talets Vänstervåg förstörde allt och på den vägen har det nu varit i ett halvsekel. Vi står därför nu inför vårt egna Folkmord.
  Stackars Charlotte, hon liksom alla andra har genomgått en grundlig hjärntvätt och påförts enorma skuldkänslor som gjort oss svenskar till självdestruktiva ”Godhets”-neurotiker. Inte minst har ”Förintelsen” haft stor betydelse, utan att vi ens har varit det minsta deltagande i den. ”Holocaust” åberopades ju ständigt som ett memento av MSM (Bonnierpressen) och Folkpartiet som krävande vår stora generositet visavi ”flyktingar” av vilket det slag det vara månde.
  Det leder osökt tankarna till vad radions SR P1 har ältat hela morgonen: de långa köerna till sjukhusvård för att genomgå operation för att korrigera könstillhörigheten. Enormt problem …. ! Ja, jag är beredd att hålla med. De flesta svenska män behöver korrigera sin könstillhörighet och sluta upp med sin kärringaktighet, som har tillåtits att gå för långt.

 4. Thor skriver:

  Lekförslsg till Charlotte Ågrens barn och de nya lekkamraterna: Roller, ”Är du IS? Då är jag al-Nusra fronten ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: