Tankekontroll inom SvT

Hejsan,

Ett program om SvT:s tankekontroll.

Didrik intervjuar både SvT och Granskningsnämnden om stämpeln Högerextrem.

 

mvh,

Erik

2 Responses to Tankekontroll inom SvT

 1. uturdimman_nu skriver:

  Det är föga meningsfullt att klaga på SR/SVT och övriga monopolmedia. Anledningen är den att vi i Sverige inte lever i en demokrati. Den tog definitivt slut efter ”9/11”. Efter nästan 15 år har diktaturen härstädes hunnit bli en ”mogen” sådan och satt sin prägel ordentligt på Sverige och fått utlandet att häpna och förklarat oss som varande klart tokiga.
  Då vi inte har tryckfrihet, kan man inte heller hävda att vi har demokrati. Det borde många ha begripit vid det här laget. Endast Elitens paradigm betraktas som ett godkänt livsmönster. Medias uppgift är att skapa koncensus kring det som denna Överhet vill. Mångkulturen står högt på dagordningen, som bekant. Liksom föreställningen om en Global värld och att ”alla har lika värde”. Hyckleriet kring detta urfåniga uttalande saknar motstycke: alla vet att ju att de med mycket pengar har en makt som andra saknar. Konkret märks det i ”Svea Rikas Lag”. Gummiparagrafer överallt, till båtnad för vissa med feta plånböcker. Finns det någon här i landet som inbillar sig exempelvis, att Nisse Svensson, i hovrättssalen bemöts som en Pieter Wallenberg?
  De som sätter nationalstaten, neutralitet, full suveränitet och homogen folksammansättning högt, har nu haft problem i ett par decennier. Likväl var det så vi svenskar levde, och levde väl, till åtminstone fram till 60-talets mitt, då när Vänstervågen vällde in i landet och sopade bort mycket av sunt förnuft, till förmån för allsköns destruktivitet, känslosvammel och Godhetsneuroser.
  Kalla Krigets cirka 40-åriga epok var att föredraga, jämfört med tiden efter Murens och Sovjetunionens fall. Tiden efter 1990/91 har varit de falskflaggade terroraktionernas blodiga och långa epok. Krigen i Mellersta Östern och Nordafrika har skapat enorma flyktingproblem, även för delar av Europa, bortsett från alla som dödats i krigen som förts av Amerika, UK med sina vasallstater, Israel och delar av NATO. Putins Ryssland har fått Västs Propaganda-apparater mot sig på ett fullständigt lögnaktigt sätt och Ryssland har utmålats som hyper-aggressiv, när Putin enbart har haft att förhålla sig till stollarna i Washington D C och Tel Aviv.
  Nu har stunden kommit för Turkiet och för Erdogan. Media ljuger sin vana trogen. Det har nu framkommit att i det försök till coup d’etat som inträffade dagen efter massakern i Nice (14 juli), var kuppmakarna dels den rörelse som Fetuhullah Gülen driver (med CIA:s goda minne), men främst tre av fem militärenheter som ingår i SHAPE/NATO:s Rapid Deployable Corp-Turkey som deltog aktivt i kuppen. Falska media-rykten i USA påstod att Erdogan flytt landet och befann sig i ett flygplan över Tyskland. Ett slags folklig protest genom moskéernas utrop fyllde gator och torg. Efter tre timmar tvingades nyhetsmedia erkänna att kuppen hade misslyckats och Erdogan höll fortfarande i styråran. Sannolikt tipsade Putins FSB om att ett kuppförsök var att vänta, annars skulle inte Erdogan ha hunnit i tid att slå tillbaka. Resultat: klar förändring av världsläget att förvänta med Turkiet som kommer överens med Ryssland. EU-medlemskap får njet”. Notera, att om vår Elit fått som de velat, skulle vi svenskar nu ha varit delaktiga i statskuppen mot den folkvalde Erdogan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: