Nu skall ni se att det kommer en massiv propaganda kampanj. Efter som det var en ”invandrare” som sköt ihjäl folket i Tyskland.

Expressen kan inte släppa att det kan vara ett ”högerextremt terrordåd”. Expressen är dessutom rädda för att Donald Trump kan gynnas av detta.

Det fanns också vittnesuppgifter att en av gärningsmännen skrikit på perfekt tyska:

– Jag är tysk.

Detta kan alltså också handla om ett högerextremistiskt terrordåd.”

Typ nej Expressen. Detta var ett terror dåd. Men höger? Nej, det verkar dessuto finnas belägg för att gärningsmannen planerade det genom facebook för att locka till sig mer barn.

Witnesses said that the shopping centre gunman screamed ‘I’m German’ and ‘Allahu Akbar’ before shooting.”

Är det något som PK-media kommer att skrika ut så är det att attentatet genomfördes av en ”Tysk”.

”Police are probing claims which suggest Sonboly – whose father works as a taxi driver – lured some of his young victims to their deaths with a promise of free McDonald’s food. A fake Facebook page reportedly told youngsters to gather in a specific fast food restaurant yesterday afternoon for the special offer.  At around 5:50pm, the black-clad shooter – whose mother works in German department store Karstadt burst from the toilets in the fast food restaurant and began ‘killing the children’ with a pistol, witnesses said. ”

Som  sagt, det kommer att vara en massiv propaganda kampanj för att förminska terror dådet och lägga det på en ”ensam galning”.

Varjager

 

One Response to Nu skall ni se att det kommer en massiv propaganda kampanj. Efter som det var en ”invandrare” som sköt ihjäl folket i Tyskland.

  1. uturdimman_nu skriver:

    Radions P1 nöjde sig med att förklara att skarprättaren i München var en ”psykiskt störd, ung man”. Det fick räcka, ansåg genierna i SR. Muslim och från iranska föräldrar betraktar Mörkläggarna i SR som icke-relevanta fakta. ”Kan sända fel signalerna”, som det heter bland ”Det Fria Ordets Riddare” i P1.
    En mer pikant detalj att omnämna, borde vara det som man igår kunde se på nätet: Den 41-årige tyske fotografen som video-inspelade händelserna utanför McDonald i München och med efter-namn Gutjahr (”Goodyear” hähä) hade för nån’ vecka sedan, stått på en balkong utmed Promenade Anglais i franska Nice och förevigat hur den ”vita lastbilen” for in i människorna och dödade, som det sägs, 84 oskyldiga personer, varav många barn. ”The Coincidence Theorists” har något att förklara, med dessa osannolika förhållanden.
    Men det blir än bättre, då vi dessutom fick veta att Gutjahrs 37-åriga hustru är en israelsk löjtnant och underättelsekvinna i Mossad och som för några år sedan startade ett nytt politiskt parti ihop men Ehud Barak. Tillika kandiderade hon år 2007 för att bli president i World Jewish Agency (vilket hon dock inte blev).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: