Vi har alla fått höra att det bara finns en ras. Men om det gäller att skydda ”flyktingar” och ”skäggbarn”. Ja då är det andra regler.

”– Det finns ingen metod som helt säkert kan fastställa ålder, alla har någon typ av felmarginal. Tandmetoder är behäftade med en del problem, eftersom tänderna växer färdigt vid omkring 18 års ålder. När de är färdigutvecklade kan de inte längre användas som åldersmarkör, säger Andreas Cederlund, sakkunnig i tandvårdsfrågor på Socialstyrelsen.

Högsta domstolens beslut förändrar inte Socialstyrelsens bedömning. Myndigheten har bedömt att undersökning av knäled, som mognar vid cirka 24 års ålder, är en metod som på sikt har förutsättningar att tydligt kunna minska risken för att ett barn bedöms som vuxen.

– Den metoden är mer lovande, men forskningen är inte helt framme på de här områdena. Därför föreslog vi i vår rapport att man gör en validerande studie av denna metod där även effekten av etnicitet värderas innan man inför en ny metod för åldersbedömning.”

Då är väl detta en motsägelse i sig. Men inte i PK Sverige. Där lögnare har mer rättigheter än de vanliga hårt arbetande Svenskarna.

Varjager

” etnisk tillhörighet ”att någon tillhör en grupp av personer som har samma nationella eller etniska ursprung, ras eller hudfärg”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: