Jasenko Selimovic (L) pratar nationalism. När han kanske skulle prata religion?

Man börjar ju fundera lite på hur de missar den stora elefanten mitt i rummet. Eller effekterna som massinvandringen har på vårat land.

”Forna Jugoslavien lärde oss att nationalismen var ytterst svår att bemöta. Känslan av förlorad identitet och förlust av sammanhang kunde nämligen inte bemötas med rationella motargument.”

Här kommer min motfråga. Vilka rationella argument har ni kommit med? Förutom att de berikar vårt land?

Med dagens höga mord och våldtäkt siffror undrar jag vad dessa foliehattar anser att vi blir berikade med?

”Forna Jugoslavien lärde oss också att nationalism och identitetspolitik är varandras spegelbilder och livsluft. Det som skiljer nationalister från identitetspolitiker är vilken grupp som anses förtjäna kompensatoriska åtgärder. Det är farligt att dela in befolkningen i grupper och mäta vilken som är mest diskriminerad. Då har man avfyrat startskottet i en tävling om diskrimineringsprivilegiet. Det blir en ändlös diskussion om det är serber, kosovoalbaner, rasifierade, ungdomar, gamla, överviktiga eller vita medelålders män som det egentligen är mest synd om.

Frågan här är hur kan denna Jasenko missa religion? Vilken religion ligger bakom de senaste årens massmord? Har Jasenko helt missat IS? Eller vill han bara som vanligt peka finger åt etniska Svenskar för att visa hur god han är för kompisarna i PK klubben? För folkmordet han pratar om är Srebrenicamassakern. Där dog ca 8000 människor. Jag är säker på att IS vida överträffat det med mängder. Bara antalet de mördat på reklam filmer är snart mer. Sedan kommer min fråga. Varför skall Sveriges folk offras på mångkulturens altare för att visa människor skall känna sig extra goda i sina skyddade hem?

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: