Magnus Norell om Muslimska Brödraskapet i Sverige

Magnus Norell, en av våra främsta terrorismforskare, har skrivit ett synnerligen informativt inlägg om Muslimska Brödraskapet och dess många förgreningar i Sverige och runt om i världen. Brödraskapet påminner i mina ögon om den italienska maffian och dess sätt att infiltrera samhället på alla nivåer.

Dr Magnus NorellDr Magnus Norell

Kort utdrag från inlägget:

Det är ingen överdrift att säga att muslimska brödraskapet är pappa till de islamistiska nätverk och organisationer som idag dominerar politisk islam i Väst, inklusive Sverige, och som idag har växt ut till en mångfacetterad och över hela kontinenten spridd rörelse.

En viktig orsak till denna framgångsaga är det sätt på vilket brödraskapet byggt upp sina nätverk i Europa (och på andra håll; bilden är liknande i Nordamerika t.ex.).

Det intressanta och märkliga är att våra politiker och myndigheter låtit detta ske.

I decennier har islamistiska organisationer fått stora belopp i bidrag av offentligt finansierade medel.

Detta har bidragit till ökad segregering, problem med integration och en allt större andel individer som väljer att ta steget över till ren våldsanvändning.

Den sistnämnda utvecklingen är också den logisk eftersom slutmålet är detsamma, oavsett om du förespråkar en ickemilitant strategi (som brödraskapet oftast gör i Europa) eller en mer militant aktivistisk strategi. Nämligen ett samhälle byggt på religiös lagstiftning och på sikt att islamisera hela samhället. (Läs mer).

/Elfyma+

One Response to Magnus Norell om Muslimska Brödraskapet i Sverige

 1. uturdimman_nu skriver:

  Muslimska Brödraskapet trodde jag var ett logiskt svar på det Ottomanska Rikets kolossala nederlag som följd av dess allians med Axelmakterna (Tyskland) under Första Världskrigets och där de engelska och franska kolonialmakterna (genom Sykes-Picot fördraget) la’ rabarber på en stor del av gamla turkiska områden. Syrien och Libanon till Frankrike samt Palestina och Irak till britterna. De kom därmed att få stort inflytande i arabvärlden. Sionisterna utlovades genom den till bankir Rothschild ställda Balfour deklarationen 1917, att på viss sikt skulle de få sitt nya hemland, i det som då var Palestina. Betalningen var att bankirerna på Wall Street såg till att fixa, att USA skulle hoppa in i kriget på Ententens sida och då skylla sin krigsförklaring på sänkningen av Lusitania, som hänt 1915, två tidigare, alltså.
  Såsom resultat av allt detta, har vi nu haft ett mer än hundraårigt krig i världen.
  En radikal förändring till det sämre skedde genom de falskflaggade terroraktionerna mot World Trade Center komplexet i New York och mot Pentagon 11/9 2001. Ett långt krig mot Israels muslimska grannstater i Mellersta Östern och mot vissa stater i Nordafrika utropades direkt som svar på terrorattackerna, innan ens WTC7 hade hunnit kollapsa på eftermiddagen, utan att ens att fått något stort flygplan influgit i sin 47 våningar höga huskropp, som på 7 sekunder prydligt kollapsade i något som bara en perfekt utförd ”controlled demolition” skulle kunna förklara. Den ”officiella förklaringsmodellen” kollapsar således till marken, även den!
  Man har all anledning att begripa att dessa vidrigheter som den anglo-amerikansk-israeliska hegemonialmakten är skyldig till, skulle åstadkomma en backlash från muslimskt håll. Det finns all anledning i världen att även misstänka att de krig som följde i spåren av ”9/11” skulle ge stora flyktingströmmar som med lite hjälp skulle kunna fås att styra sin kos mot ett flertal Nordeuropeiska (kristna) stater, även de var väl inplanerade. Betänk att direkt efter ”9/11” togs redan färdigskrivna lagtexter fram ur byrålådorna i Washington DC liksom hos de icke folkvalda inom EU-administrationen.
  Målet är från Elitens sida att åstadkomma maximal oreda genom statsgränsernas borttagande, multikulti och rasblandning, etc.
  Slutligen undrar jag varför vår ”store terrorforskare” dr Magnus Norell aldrig har velat upplysa oss om vad ”9/11” verkligen var och sluta att prata om Osama bin Laden, Muhammed Atta and his Flying Circus. Det är bara en urfånig saga, trams, ja äkta Bull Shit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: