Varför ska vi vara med i Nato ?

Det finns starka krafter i Sverige som vill få in oss i Nato.

Varför vill de smyga in oss bakvägen in i detta sällskap ?
Granskning Sverige hoppas på svar från Johan Fälldin (C).

/Elfyma+

4 Responses to Varför ska vi vara med i Nato ?

 1. Bengt Bohman skriver:

  Måste här göra ett inlägg. Eftersom jag
  är gammal sjöman, och lärt mid vad som är rätt och inte rätt, när jag så kritiserar dagens system stryks jag automatiskrån från PK media Har skrivit en del från min tid till sjöss där ärlighet var avgörande. Men tyvärr gälle inte detta Sverige idag inte idag. Idag måste
  du vara PK Korrekt, har blivit tefuserad från en del olika trådar för mina åsikter, trots ALLT INGA konstigheter. men ändå borttagen. vart är vi på väg? vart är det vi är på väg? DDR,eller kommunismen. Jag är verkligen rädd.

  • elfyma+ skriver:

   Och vad är då dina åsikter om Nato och Sveriges förhållande till Nato ?
   Här censurerar vi inga relevanta åsikter i ämnet.

 2. Bengt Bohman skriver:

  Nej det är riktigt nog, men jag fann ingen annan väg att lufta mina åsikter, ber om ursäkt för att hamna på fel medium.

 3. Eliten i Sverige har nu i snart 20 år försökt att medelst smygtaktik få oss anslutna till NATO. SvD-journalisten Mikael Holmström har ju faktiskt i många artiklar, men även i böcker, på ett pregnant sätt beskrivit det: se ”Den dolda alliansen – Sveriges hemliga NATO-förbindelser”, 2011 Atlantis, Stockholm.
  En person inom det militära som måste ha spelat en stor roll är generalen (trots en lång marin bakgrund) Håkan Syrén, med en topposition som chef i EUMC, EU:s Militär Kommitté 2009-2012. Från 2003 blev han Sveriges ÖB (och general). Mellan 1999 och fram till ÖB-posten var han chef över MUST.
  En rätt påtaglig och konkret händelse under slutet av 90-talet var det faktum att Flygvapnet lät sina nya JAS39C/D utrustas med diverse NATO-utrustning, inte minst att man övergick till att använda sig av anglo-saxiska måttsystem i flygplanets instrument (alltså fot och knop, etc) från att sedan allra första början ha använt sig av meter, Km/tim, kg etc. Man motiverade det med att det skulle hjälpa Saab att vinna exportorder i det då pågående samarbetet med engelska BAE (som ett tag ägde 35% av aktierna). Flygvapnet skulle vara Saab behjälplig med försäljning av JAS39EBS, sa’ man, en något märklig roll, kan tyckas.
  Sen’ har NATO-medlemskap bara varit ytterligare ett ben att få in i den anglo-amerikansk-Rothschild-sionistiska hegemonial-makten, där en nära koppling till den under 90-talet slutgiltigt bestämda Nya Världsordningen, var det egentliga målet. Eliten hade under lång tid arbetat målmedvetet med att åstadkomma en värld utan statsgränser (tänk EU) och med fri rörlighet av det mesta, inklusive arbetssökande från klotets alla hörn och ett Multikulturellt samhälle med maximal etnisk uppblandning. Privatisering av så mycket som möjligt var med. Bilderbergs-mötena och Tri-Laterala-Kommissionen (tänk Carl Bildt) var sedan länge en tummelplats för en sådan policy. När Muren och SSSR föll samman och USA tyckte sig vara den enda kvarvarande stormakten, beslöt sig i främsta rummet, amerikanska neocons och israeliska högerextremister, att nu var det dags att slutgiltigt fastställa Israels hittills odefinierade statsgräns, till att gå från Nilen till Eufrat, alltså det eftersökta Stor-Israel. Israels grannländer skulle balkaniseras i enlighet med Yinon-planen från 1982, genom krigföring. Krig som kom att starta m h a den falsk flaggade terrorhandlingen 11/9 2001. Skulden skylldes på oskyldiga stater och efter snart 15 år ser vi resultatet i de på oss pådyvlade flykting- och migrant strömmarna.
  Men MEDIA, inklusive SVT och SR, ljuger och mörklägger ihop med politiker och allsköns Överhet.
  En fråga dock måste ställas: Är svenska myndigheter utsatta för hot och utpressning. Ger vi inte klartecken till NATO (vilket i praktiken skedde förra torsdagen) kommer vi att översköljas av en ny ”flyktingvåg” från MENA? Vilket naturligtvis kommer att glädja en hoper Nyttiga Idioter och Godhetstörstande neurotiker inom många svenskars led, alldeles särskilt de specialintressen som utgör kärnan i KONSPIRATIONEN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: