PK-media visar vad som händer om du följer riktlinjerna när du skriver om invandringen.

Är det nu någon som tror att det inte finns en agenda efter bevis på bevis att PK-media sparkar ut alla som inte hyllar massinvandringen.

”Jag har aldrig haft så få uppdrag för kultursidorna som den här våren. Jag har nämligen brutit mot flera av de outtalade regler som finns. Som att ifrågasätta det mångkulturella samhället, skriver Ann Heberlein.

Det finns ett före och ett efter Köln i den svenska offentligheten. Händelserna i Köln, då ett stort antal kvinnor på nyårsaftons kväll och natt blev utsatta för våld, rån, sexuella övergrepp och i några fall regelrätta våldtäkter av immigranter blev något av en vattendelare. Det mångkulturella samhället, de utmaningar och problem det medför blev ett ämne på agendan.

Min upplevelse är att diskussionsklimatet blivit öppnare på ledarsidor, men ännu slutnare och mer sekteristiskt på kultursidorna. Själv skrev jag en debattartikel om händelserna i Köln på denna sida. Jag föreslog att övergreppen inte kunde förklaras med ”manlighet” utan sannolikt också hade något med kulturella normer att göra. Polisrapporten gav mig så småningom rätt.

Det spelade ingen roll: Att jag skrev om Köln, på fel sätt, har stått mig dyrt. Jag har blivit kallad ”kulturalist”, ”fascist” och ”rasist”. Jag har blivit avfärdad som ”vit, priviligierad överklass”.”

Till och med de tidigare frälsta kastas ut i kylan om de inte följer reglerna. Det finns inget hopp om du skriver om verkligheten i Sverige och Europa.

Lögnen skall till varje pris skyddas.

”Jag har nämligen brutit mot flera av de outtalade regler som finns i Kultursverige:

  • Du skall icke ifrågasätta det mångkulturella samhället.
  •  Olika minoriteters intressen ska alltid gå före majoritetens.
  •  Om du måste, i akt och mening försvara (1) och (2): ljug.”

Varjager

P.S Redan börjar kultursidorna fyllas med nya angrepp på Heberlein.

Annonser

2 Responses to PK-media visar vad som händer om du följer riktlinjerna när du skriver om invandringen.

  1. Blodsven skriver:

    Så går det till i ett sjukt land. När sanning är förbjudet ligger vi jävligt illa till. Men så länge 87:an fortsätter att köpa Aftonhoran och ta till sig lögnerna från både press och TV, så lär det dröja innan vi kan hoppas på bot och bättring…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: