PK-krögare kastar in handuken och säljer krogen

Sverigedemokrater, och partiets sympatisörer, har under årens lopp tvingats utstå förföljelser, trakasserier, stigmatisering, yrkesförbud, misshandel, skadegörelse och diskriminerande behandling när de vill shoppa eller gå på krogen.

Men det inte längre riskfritt att djävlas med oss.
För vi är nu så många att företagare som spottar på oss riskerar att bli utan kunder.

Skafferiets meny 14aug

Det fick Nyköpingskrögaren Mickael Santo erfara efter att ha satt upp ovanstående ”specialmeny” inför SD:s valmöte 2014. (Läs mer).

Micke Santo säljer Skafferiet efter fyra år.

Mickael Santo kastar nu in handuken och säljer restaurangen efter att kunderna vänt restaurangen ryggen sedan drygt ett år tillbaka. Köpare är personalen som deltog i mobbningen.

Mickes Skafferi ligger vid ”ströget”på stans bästa affärsläge, men kan ändå inte få tillräckligt många gäster. Inte ens stadens ”nyanlända” häckar där, förmodligen för att de inte släpps in.

Efter regeringens och alliansens lappkast i invandringsfrågan så är det väl bara Vänsterpartister och några obstruerande Miljöpartister som är välkomna till restaurangen. Det blir man inte fet på.

Santo skyller sitt misslyckande på ”överetablering”, i stället för att rannsaka sitt eget agerande. För vem vill riskera politiskt motiverad matförgiftning under sin lunch ? (SN).

Var det den nystartade ”morotsrestaurangen” som fick honom att definitivt kasta in handduken ? (SN).

Morotsrestaurangens affärsidé är att ”återvinna” grönsaker från butikernas soptunnor.
Och eftersom kommunens ledande MP-politiker (Jonas Hultberg) sitter i styrelsen  så blir det nog inga problem med kommunens hälsovårdsinspektörer.

/Elfyma+

4 Responses to PK-krögare kastar in handuken och säljer krogen

  1. Pica pica skriver:

    Ska man vara framgångsrik affärsman bör man ha litet mer bakom pannbenet än denne Micke Santo. De första som vara stöddiga var nätföretaget som sålde skor. De fick också klappa ihop.

    Det har gått så långt att vissa politiker och t o m några journalister har fått tänka om. Tyvärr är SVT med nya chefen ännu kvar i tron att folk kan man uppfostra att tycka som en själv. Att licenspengarna ska gå till indoktrinering.

  2. Blodsven skriver:

    Är man så jävla dum som näringsidkare att man binder ris åt sitt eget arsle, så ska man tamejfan ha det. Att det dessutom är miljömuppar inblandade gläder mig extra….

  3. […] Relaterat: PK-krögare kastar in handuken och säljer krogen […]

  4. […] Crespi drabbas förhoppningsvis av samma öde som Nyköpingskrögaren som portade ”rasister” under SD:s valmöte […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: