Hur politiskt neutrala är våra lärare egentligen? Inte alls i verkligheten.

I min värld så vet jag att lärarna kritiserar och ljuger om SD i var enda lektion. Men det är klart, flum skolan har ju skapats av vänster/grön röra.

”En av orsakerna till frågorna var att barn hade berättat om lärare som sagt att Sverigedemokraterna inte var bra och skrev därför två interpellationer om saken – en till utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden och en till grundskolenämnden.
Hon fick svar på torsdagens fullmäktigemöte.

Samtliga talare var överens om att lärare inte ska komma med åsikter när det gäller enskilda politiska partier. Men de ska heller inte vara helt ”neutrala”.

Olle Kvarnryd (V):

– Skolan är inte en neutral plats. Enligt skollagen ska skolan bland annat ta ställning för jämställdhet och allas lika värde och vara emot diskriminering och främlingsfientlighet.

Flera höll med honom.

Johannes Wretljung Persson (MP):

– Skolan ska visa värdet av kulturell mångfald.”

Nu vill jag att dessa 2 politiker skall visa oss värdet av den kulturella mångfald de hyllar. Är det våra pensionärer som rånas och mördas? Är det vårt lands döttrar som våldtas av mångfalden. Vad är det de anser som är värdet? Eller är det återigen hyckland ”idioter”.

Varjager

2 Responses to Hur politiskt neutrala är våra lärare egentligen? Inte alls i verkligheten.

 1. dave skriver:

  Vretljung menar väl att brottsstatistik skall studeras.

 2. Pica pica skriver:

  Lika tydligt som journalister vinklar sin ”opartiska” rapportering idag lika tydligt styr de flesta lärare sina elever, tyvärr.

  Nu när MP krisar har vi sett flera rapporter om var MP har sina starkaste fästen och det är allt från Lund, Uppsala till Umeå.

  Vi vet att de flesta journalister idag bryter mot kärnan i sitt uppdrag: att vara objektiva. MEN det är ännu värre när lärare inte förmår vara neutrala för det är våra barn de indoktrinerar. Istället skulle båda yrkeskategorierna uppmuntra/tillåta folk att tänka själva.

  Det var det första jag reagerade på när jag läste Koranen för att försöka förstå muslimer. Koranen är en bruksanvisning på hur de ska leva in i minsta detalj. Den säger LYD och ifrågasätt inte, tänk inte gör som imamen säger. Detta är enligt mig en bidragande orsak till att inga uppfinningar eller någon utveckling kommer från den muslimska världen. Deras religion stryper allt detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: