Kultur fjant som försöker vara kristen helt plötsligt.

PÅven

”Franciskus saknar företrädaren Benedictus intellektuella briljans. Det är ingen slump att medier oftare rapporterar om hans spontana symbolhandlingar och kommentarer, än om hans tal. Vi är vana att höra om påven som väljer en enkel lägenhet före palats, som åker Fiat i stället för limousine, äter med tiggare och tvättar invandrares fötter. Talen däremot hör man inte lika mycket om. Men när han får till det från talarstolen lyckas han förena rollerna av gammaltestamentlig profet, politisk visionär och andlig själasörjare. Helgens tal var sannolikt påvens bästa hittills, och innehöll allt detta. Bredvid honom på estraden satt EU:s ledare Jean-Claude Juncker och Donald Tusk. I detta sällskap utbrast Franciskus i profetisk anda:

”Vad har hänt med dig Europa, humanismens hem och förkämpen för mänskliga rättigheter, demokrati och frihet?”

Talet var en kallelse till omvändelse till den vision av Europa som formulerades av stormaktsledarna Robert Schuman, Alcide De Gasperi och Konrad Adenauer efter andra världskriget. Europas ”founding fathers”, som Franciskus kallade dem.

För dem var Europa ett fredsprojekt. Det handlade om att bygga broar, inte murar och vara beredd att göra uppoffringar för fred. Europa har aldrig varit ett slutet system, fortsatte påven, utan alltid en öppen, dynamisk och mångkulturell gemenskap.”

Jag vill upplysa dig Joel Halldorf vad det innebär med att inte ha murar. Se alla dessa exempel som publiceras runt om i världen.

”Allahu akbar” – sen gick han till attack.

Misshandel,hot och misstänkt sexualbrott – oroligheterna på asylboenden fortsätter.

Niobarnsfar misshandlade regelbundet fru och barn – skyller på kulturskillnader.

Jag lovar dig att Fri media är fylld med så mycket mer klara och tydliga exempel. Men det vägrar du se i din sandlåda med ”vet bästa” gänget.

En sak som är tydlig i terror dådet i Tyskland igen är att återigen så är det en man med ”mental störning”. Konstigt nog är alla terrorister som har muslimsk bakgrund i Tyskland enskilda galningar med störningar. PK_HYCKLERI!

Varjager

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: