S.O.S S.O.S – Alla Sverige-vänliga resurser måste OMEDELBART sättas in för att stödja polismannen!

Alldeles säkert kommer PK-etablissemanget – inklusive polismannen arbetsgivare – att utsätta den ärliga polismannen för sådan press att han tar tillbaka allt och ber allt och alla om förlåtelse för sitt agerande. Något som inte bara skulle innebära en fruktansvärt förödmjukning av honom själv, utan ett stort nederlag för hela vår motståndsrörelse. En sådan utveckling av situationen skulle ofrånkomligen fungera som varnagel för andra personer som eljest är beredda att följa polismannens exempel vad gäller ärlighet och klarspråk.
//Kenneth S.
Polis kallade asylsökande för arabjävel och slängde av honom i skogen.
(33:00 in i sändningen)
När stämningen i polisbilen blev hotfull började Ahad Nobakht från Kalmar spela in ljud på sin mobiltelefon. På upptagningen hörs en av polismännen skrika ”Åk hem din jävla arabjävel. Åk hem till ditt jävla land”.
Hela inspelningen: Polisman kallar avvisad man från flyktingboende för ”arabjävel”.
P4 Kalmars kanalchef: Självklart att berätta om polismannen.
……………..
Polismannen ovan reagerar och agerar på ett sätt som vore det helt naturliga för varje svensk – om inte decennier av Politisk Korrekthet förlamat och belagt svenska folket med munkavle.
Helt klart har polismannen – en högst vanlig människa med känslor och sunt förnuft – samma erfarenheter som alla vi andra av den vansinniga massinvandringspolitiken. Incidenten ovan var troligtvis bara en i raden av de situationer som Polisen dagligen sedan år tillbaka varit tvungna att ägna tid och resurser åt. Samtidigt som svenskar utsatta för brott och övergrepp – icke minst gruppvåldtäkter – lämnas i sticket på grund av invandrarrelaterade prioriteringar hos myndigheten.
Det mest sorgliga i händelserna ovan är det sätt som polismannen omedelbart offras av den PK-styrda omgivningen:
  • Biträdande polisområdeschefen Per-Olof Seyseth meddelar skyndsamt att “kollegans agerande är oacceptabelt och att han ska anmälas för utredning”. Naturligtvis är det omsorgen om sitt jobb och eventuella karriär som förmår den närstående chefen att direkt offra en arbetskamrat på PK-altaret. Inte det minsta försök från dennes sida att lyfta fram förmildrande omständigheter – och kanske sin egen kännedom om polismannen som en ärlig, hederlig och ansvarskännande person..!
  • P4 Kalmars kanalchef Anja Thorkelsson eldar på med att “polismannen inte klarat den uppgift han har att utföra och att hans agerande är direkt diskriminerande”. Den svamlande kanalchefen skiljer sig på inget sätt från sina många kollegor inom PK-medierna och uppfattar säkerligen händelsen som ett tillfälle för ytterligare en fjäder i hatten och fortsatt välbetalt uppdrag på Sveriges Radio – mediat som finansieras av det svenska folk som nu lever i en tid då folk- och landsförräderiet satts i system..!
Min innerliga önskan är att de båda ovannämnda hycklarna och deras PK-kollegor innan de är färdiga med sina jordeliv ska få uppleva inpå skinnet det helvete dom medverkar till att skapa i Sverige.
Annonser

2 Responses to S.O.S S.O.S – Alla Sverige-vänliga resurser måste OMEDELBART sättas in för att stödja polismannen!

  1. ericr45 skriver:

    Inte lätt att vara polis idag..
    Hade inte någon skvallrat om att han sagt nåt liknande vid fikabordet??
    DDR rev 2…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: