Hur ska detta sluta..!

Fick i min brevlåda idag ett infoblad från Halmstads kommun och det bekräftar med emfas vad våra ansvariga politiker håller på med. Och det är INTE att bry sig om våra egna utsatta svenskar – istället läggs alla resurser och all energi på de nyanlända!

I informationsbladet ”Hjärtefrågor – för dig som bor i Halmstad” möts man av en omslagsbild med en flicka med utomeuropeisk invandrarbakgrund. Barnen bakom henne på bilden är också utomeuropeiska. Avsaknaden av ljushåriga, svenska barn är slående och det är likadant med innehållet i hela bladet. Det handlar bara om asylsökande och utomeuropeiska invandrare.

På pärmens baksida finns en detaljerad redogörelse, timme för timme, om: ”En dag med Charlotte Ekholm, fältkoordinator på Halmstads kommun”. Där redovisar hon hur hennes arbetsdag ser ut med början kl. 07.00 och fram till 17.00. När man läser vad hon sysslat med under en dag – avlönad av oss – nämns inte med ett enda ord att något gjorts för våra egna utsatta, sjuka, arbetslösa, undanträngda och bostadslösa svenskar. Det enda som berättas är hur hon använt dagen till den “berikande” mångkulturen, hur hon sysselsatt sig med och besökt olika asylboenden inom kommunen. Hon  beskriver till exempel hur hon sökt samarbete med ”Söndrums pastorat för att planera kommunens gruppverksamhet, där syftet är att främja kvinnors och barns välmående under ASYLPROCESSEN”.

För detta i dagens Sverige högt prioriterade ”arbete” har hon vikt ca 6 timmar av sina 8 timmars arbetsdag..! Sedan berättar den “emanciperade” kvinnan, att när hen kommer hem efter kl 17.00 har hen(ne)s man hämtat barnen på dagis och fritids – och dessutom ställt fram den färdiglagade middagen på bordet.

Ovanpå detta hotas vi här i Halmstad av planerna på kommunens första riktiga moské med plats för 800 – 1000 religionsutövande muslimer. Det är ”Muslimska barn och kulturföreningen i Halmstad” vars medlemmar nu blivit så många att man måste bygga en riktigt stor moské! Den ska byggas direkt framför våra balkonger på andra sidan gatan som vetter in mot Halmstads centrum, mellan de två stora bostadsområdena Andersberg och Fyllinge. Vilket är platsen för ett viktigt kulturhistoriskt slagfält, där man för bara några år sedan anordnade en fin minnesplats på en höjd överblickande det forna slagfältet med information om slaget vid Halmstad/Fyllebro i augusti 1676 där Karl XI försvarade Sverige.

På denna plats, detta slagfält, avser nu kommunens politiker att bygga en moské! Så om man besöker den iordningställda minnesplatsen kommer det istället stå en nybyggd moské. Med förmodligen en minaret, eftersom moskéer för 1000 bedjande har rätt att resa en sådan och att också utföra böneutrop!
Jag har bett SD Halmstad/Hylte att göra något NU! För om vi inte låter politikerna få veta vad vi tycker kommer de bara att köra över oss. Men jag har inte hört något ännu. Reaktioner från oss boende har dock redan börjat genom att det satts upp ett stort anslag och en mindre skylt i kanten på fältet. Den största innehåller ett citat av Recep Erdoğan, Turkiets president:
”Moskéerna är våra kaserner!
Kupolerna våra hjälmar!
Minareterna våra bajonetter och
våra troende våra soldater!”
På det mindre plakatet står:
”Politiker – har ni frågat boende i Fyllinge om man vill ha en ARABISK MOSKÉ I SIN NÄRHET? VI VILL INTE ha ett nytt hjärntvättarcentrum i vår stad!”Vi är allt fler som känner en stor och ökande oro för vad som håller på att hända i vårt land, men det verkar som att vi klagar för döva öron. De ansvariga tycks helt ignorera oss, för vi är ju ”bara” svenskar.

En oroad svensk”

2 Responses to Hur ska detta sluta..!

 1. Blodsven skriver:

  När hennes egna barn blir utsatta för mångkulturens rasism mot oss svenskar, så är jag helt övertygad om att ”godhetsnymfomanen” inte ens begriper hennes egen skuld till det hela…

 2. xmaverickx skriver:

  Och jag fick Nr 1 av ”Vår kommun Kristinehamn”.
  Omslaget prydd med ett stort foto på Anneli Wiker, Jämställdhets- och demokratistrateg,
  med ett ännu större leende, och huvudet som sig bör
  lätt på sned.
  Och med citatet ”Jag tror inte på pekpinnar!”
  Men på indoktrinering och propaganda tror globalisthäxan.
  Några citat från propaganda- och indoktrineringsstrategen.
  ”… ingen ska diskrimineras på grund av vem man är. Och alla kommunens invånare ska ha inflytande mellan valen.”
  ”Just nu är jag med i arbetet med att ta fram en aktuell Jämställdhet-och HBTQ plan.”
  ”… en historia om ett par manliga lärare på en verkstadsutbildning som provat på
  att måla naglarna i syfte att utmana elevers tankar kring normer.”
  ”Är det något särskilt som du är lite extra stolt över?
  – Att vi fick hit Sveriges kommuner och landstings vandringsutställning `Hon, hen, han`förra året.”
  ”Annelis ögon lyser när hon pratar om arbetet.”

  Och på sidan 4 ”Vill du tycka till om kommunen”
  Illustrerat med med ett foto, som täcker nästan halva sidan, på TVÅ blonda snygga långhåriga
  svenska tjejer och EN neger.
  Sidan 7 ”Om jag fick bestämma” säger Ali Cetin bland annat,
  ”Jag skulle verka för att de kommunala bidragen sågs över och blev mer rättvisa än vad jag anser att
  de är idag.”
  Och sedan på åttonde och sista sidan ”Infocenter för nyanlända invigt.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: