Varför är svenska media så hycklande ?

I dessa folkvandringens tider anklagas länder i Europa för att inte göra tillräckligt mycket för dem som utnyttjar asylrätten för att få ett bättre liv i Europa.

Media skriker högt om att EU-länderna måste ”ta sitt ansvar”, göra som Sverige och Tyskland och öppna sina gränser och hjärtan och framförallt öppna sina plånböcker.

Men varför ställs inga krav på rika arabländer som bara tar emot billig arbetskraft från Filippinerna och inte släpper in en enda flykting från sina muslimska grannländer ?

Varför kritiseras inte muslimska länder för att de bryter emot islams påbud att muslimer ska hjälpa muslimer i nöd ?
De ägnar sig i stället åt att låtsasfasta (ramadan), som om det skulle hjälpa trosfränder i nöd.
Det enda som de ”renläriga” arabländerna bidrar med är stöd till militanta salafister/jihadister och till moskebyggen i västvärlden. Gissa varför ?

Och varför skälla på Ungern för att de satt upp ett stängsel för att skydda sin gräns när staten Israel tillåts sätta upp 8 meter höga murar på palestinsk mark utan att någon protesterar ?
De kan t o m ägna sig åt rasbiologiska ingrepp på människor utan att svenska media reagerar. Inte ens alternativa media bryr sig.

Vad är detta om inte hyckleri ?

Israels mur imagesD5S1751Q

Granskning Sverige ringer upp Aftonbladets nyhetsankare Daniel Swedin för att få svar på frågan varför svenska media är så inkonsekventa i sin rapportering och nyhetsvärdering
(Lyssna på svaret- eller bristen på svar).

Ställ makthavarna mot väggen !
Stöd medborgarinitiativet Granskning Sverige !

/Elfyma+

3 Responses to Varför är svenska media så hycklande ?

 1. Benny skriver:

  Svenska medier är helt styrda som andra MSM-media i väst! Där har du det enkla svaret…man kritiserar inte den hand som föder dig.

 2. Pica pica skriver:

  Hörde igår Morgan Johansson intervjuas igår om vart migranterna ska ta vägen. Tydligen har de fått nobben på omfördelning av tiotusentals invällare som Löfven pratade om och dessutom ska vi ta vår kvot längre fram om ca 5000.

  Han sa nämligen att nu skulle alla tvingas ta ansvar och inte bara i Europa utan han ville se att USA, Kanada och Australien tog en massa också. Varför kräver han inget av arabländerna? Det finns nästan 60 muslimska länder där de borde känna sig hemma.

 3. Bernt Danielsson skriver:

  Dom muslimska länderna finanserar ”Folkvandringen” för att överta /erövra Europa

  Uttalande av Muammar Gaddafi ”Citat” Muslimerna behöver inga stridsvagnar för att ta över Europa,,,det går alldeles utmärkt med BARNVAGNAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: