Pk-media……

Konstigt nog är det fortfarande snyft på snyft reportage som gäller. I tv4 står en reporter och talar om hur hemskt det är för flyktingar i Turkiet. De får inte bidrag eller allt serverat. Detta är skamligt av EU. Det enda som är skamligt är våran pk-elit och deras förakt för vårt folk som byggt vårat välstånd.
Varjager

3 Responses to Pk-media……

 1. Blodsven skriver:

  Aldrig i helvetet att dessa fåntrattar till ”journalister” skulle få för sig att ifrågasätta, eller ta reda på fakta om alla fantastiska historier och lögner de får höra…

 2. Pica pica skriver:

  Det skrämmer mig att EU-ländernas ledare ens överväger att skriva på ett avtal med Erdogan. Måste vara en ogenomtänkt panikåtgärd.

  Avtalet väcker många frågor. Det talas om att EU ska ta emot en syrisk flykting från Turkiets läger för varje dito vi skickar tillbaka till Turkiet. Jag hoppas att UNHR får välja ut vilka som får komma till Europa och inte Erdogan. Vem vet annars vilka som kommer?

  Vad händer med alla migranter som inte är syrier? Vi har sett s k flyktingar en masse från Afganistan, Pakistan, Bangladesh, Irak, Albanien och så alla länder i Afrika.

 3. Bertil skriver:

  Det måste hända en djup kris för att folk ska vakna, kanske. Det måste handla om att folk får mycket sämre ställt med ekonomin då kan folk vakna till eller nyktra till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: