Kommendanten Henrich Danckwardt, amiral Carl Olof Cronstedt, Reinfeldt..Löfven

Dessa 4 män har ett stort ansvar för Sveriges historiska förluster. Ingen av dem har vågat stå upp för Sverige och dess folk. Reinfeldt hade ett hat mot det Sverige vi alla har växt upp i och älskat. Löfven sitter nu med Merkels snyting att Tyskarna inte respekterar Schengen som de krävt att alla andra skall respektera. Örfilen måste ha varit brutal för Svetsaren…..Han knöt MP till sig och lovade att driva Sverige mot undergången tillsammans med dem. Han trodde att Tyska pengar skulle få resten av Europa att dansa efter Merkels pipa. Nu sitter han med Svarte-petter och MP:s drömmar om att alla skall ha svenskt bidrag. Nu finns ingen option om han inte skall vara den som går till historien som den som drev ett land i graven. TUP och minskat bidrag. Ingen anhörig invandring. Det är hans enda chans att rädda ett land på väg mot kollaps. Samt skicka hem snyltarna som redan är här.

Varjager

One Response to Kommendanten Henrich Danckwardt, amiral Carl Olof Cronstedt, Reinfeldt..Löfven

  1. Pica pica skriver:

    Tyvärr saknar Stefan Löfven sjukdomsinsikt. Han har drabbats av storhetsvansinne. Tidigare pratade han om hur han och Angela Merkel mer eller mindre styrde EU själva.
    Nu senast efter att Turkiets premiärminister varit i Bryssel och utfpressat Eu står han i TV och berättar om hur han dikterat avtalet för Tusk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: