Aftonbladets lögner avslöjas av utländska media

Kommer du ihåg ”upploppen” kring Centralstationen i Stockholm den 29 januari i  år som krävde ”stora polisinsatser” för att stoppa ?

Aftonbladet skriver:
”En stor polisinsats genomfördes under kvällen i området kring Centralstationen i Stockholm.

Ett vittne uppger för Aftonbladet att en stor grupp svartklädda och maskerade personer slog personer som såg ut att ha utländsk bakgrund.

Polisen säger att männen var fotbollshuliganer från olika ”firmor” som gått ihop.

Före attacken spreds rasistiska flygblad med rubriken ”Det är nog nu” vid Centralen.”

”Flera kravallutrustade polispatruller befann sig under fredagskvällen i området kring Centralen i Stockholm”

”Polisens yttre befäl vid Centralen uppger att det handlar om grupper av våldsverkare.”

”Polisresurser samlades ihop från hela länet och under kvällen uppgav Aftonbladets poliskälla att olika grupper bestående av såväl fotbollshuliganer som nazister rörde sig i city.”

”Polis på plats bekräftar för Aftonbladet att 40-50 personer vid 21-tiden gått till attack mot personer som stod nere på Plattan.” (Citat från AB)

Media kopplade sedan ihop de påstådda ”upploppen” vid Centralen med Folkets Demonstration som jag själv deltog i dagen efter. Vi beskrevs också som ”högerextrema” och ”nazister” av sk. seriösa journalister och politiker som ens inte var där. (Läs mer)

Vet inte exakt vad som är hände i Stockholm på fredagkvällen, för jag var inte där.

Men jag har svårt att tro att ynka fem vakter, beväpnade med batonger, kan stoppa stora  ”upplopp”med hundratals våldsamma huliganer och ”nazister”.

För det var faktiskt vad Inrikesminister Anders Ygeman sade i SVT-Forum den 8feb. på temat terrorhot mot Sverige, när han sarkastiskt besvarade kommunisten Hans Lindes påstående om ”högerterrorism” vid Centralen (tidskod 06:12:20).

Polisen kan inte heller bekräfta Aftonbladets uppgifter.
Det var inte stökigare än en vanlig fredagkväll enl. dem.
Och det var inte fler poliser ute på stan än en vanlig fredagkväll.

Varför skulle polisen mörklägga våld från ”högerextremister” ?
Det är ju bara invandrares våld som ska mörkläggas (kod 291).

Det enda våld som polisen kunnat dokumentera från huliganernas sida var när en av dem, en man i 50-årsåldern, slog en civilklädd polisman i ansiktet. Tre män omhändertogs dessutom för fylleri. Således inget som kräver insatser av kravallpolis.

Journalisten Sue Reid från den brittiska tidningen Daily Mail, misstänker att Aftonbladet kan ha haft ett syfte med att överdriva rapporteringen från händelserna på Sergels Torg den 29 januari, efter att själv ha åkt till Stockholm för att gräva fram sanningen.

”Det som oroar är att om händelserna på stationen i Stockholm kraftigt överdrivits så kan det ha skapat ett konstgjort bränsle för invandringsliberala strömningar och gjort vanliga svenskar mindre beredda att uttrycka sina bekymmer om massinvandringen”, skriver hon. (Fria Tider).

Det var Daily Mail som med en smygtagen bild kunde avslöja att knivmördaren på asylboendet i Mölndal var en vuxen man – inte ett stackars litet barn som svenska media hävdade.

Så för att få veta sanningen om vad som händer i Sverige så får man läsa Daily Mail och andra utländska tidningar. Tidningen har nu förärats epitetet rasist-media. Det är Sverige och forna DDR i ett nötskal.

/Elfyma+

Annonser

3 Responses to Aftonbladets lögner avslöjas av utländska media

  1. Mari skriver:

    undrar hur han kommer att dömas i rätten, som vuxen eller barn ??
    Nu är det dags att sätta ner foten och statuera exempel. Åldersbestäm denna mördare, döm och sedan permanent utvisning. I hans ögon var hon bara en otrogen, en kristen. Vad hade hon gjort? Sagt emot honom? Han är ju man, då tar ingen otrogen hund ton mot honom. Var det så det gick till? Man kan undra. När muslimerna puttar kristna överbord i medelhavet, när de våldför sig på de kristna på asylboenden. Du kan inte få en muslim att ändra sitt beteende – detta är deras kultur och den vill de att vi skall följa och lyda, annars……….

  2. Varjager skriver:

    Ytterligare en gång är Aftonlögnen tagen med byxorna nere. Nu vet snart hela världen om hur förljugen pk-media i Sverige är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: