TV4 trummar på i kampanjen för att öppna gränser.

Såg på TV4 nyheter i morse. Man blir så trött på vinklingar och svek.

Trots bilden på Kurdi – nu stängs gränserna.” Inte ett ljud sades om alla problem som medföljt deras kampanj. Inte ett ord om Köln, Helsingfors,Sveriges enorma uppgång i badhus överfall. Utan enbart att Europa stänger sina gränser. Inte ett ljud de berörda Paris massakern med.

Taharrush-överfallet misslyckades: Då skar gänget sönder hennes bröst och slog henne sönder och samman. Media mörkar – endast en notis i lokaltidningen

Dessa kampanjer mot Svenskar är vidriga, de ljuger och undanhåller fakta enbart för att de skall kunna hyllas av den interna klicken.

 

Varjager

Annonser

One Response to TV4 trummar på i kampanjen för att öppna gränser.

  1. Pica pica skriver:

    Jag har inte skrivit så mycket om Aylan Kurdi för det gör mig så djupt sorgsen och desillusionerad över människor. Hur en fotograf/journalist m fl kunde flytta just den döde Aylan från platsen han flöt iland med andra döda och bråte och putsa och kamma honom och placera honom ensam på en ”ren” strand och sen fota.Ja, de blev säkert rika.
    Hur pappan, som bidrog till att båten kapsejsade, hans fru, barn och andra drunknade kan leva med sig själv. Vad var det som fick honom att lämna jobb och hus i Turkiet för att bli flyktingsmugglare? Trots att han också hade en syster i Canada som skickade honom pengar. De levde gott. Men hans tänder var urusla. Han ville inte laga det som gick eller skaffa löständer. Han ville ha implantat och det kunde han få i Turkiet eller många andra länder. Dvs inte få, utan betala för. Men han hade hört att i Sverige kan man få detta gratis om man är flykting från krig och tortyr. Därför riskerade han sin familjs framtid och liv. Och därför söker man nu honom som en av de ansvariga flyktingsmugglarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: