Moralisk härdsmälta – ett land på dekis. Eller på väg mot sin undergång. Samt EU och dess lögner.

På Samtiden finns mycket läsvärt.

På den politiska scenen i Sverige dansar främst tre maktkonstellationer; Regeringen (socialdemokrater och miljöpartister) understödd av kommunisterna (V), den s.k. Alliansen som eventuellt inte längre finns (M, Lib., C & KD) samt Sverigedemokraterna (SD). Ett fjärde makt är naturligtvis media.

Effekterna av den ansvarslösa invandringspolitiken börjar nu obönhörligt töa fram på ett sätt som inte går att dölja för någon vid sina sinnens fulla bruk. Oaktat de åtgärder som nu vidtagits av regeringen så finns skäl tro att antalet asylsökande kommer att åtminstone överstiga 100 000 i år. Migrationsverket spår ett intervall på 70 000 – 140 000 personer. Om några erfarenheter står att hämta från Migrationsverkets träffsäkerhet vad gäller prognoser finns tyvärr risk för att 2016 kan bli ett år med flera asylsökanden än 2015 då det var 160 000.

Vi måste ha i åtanke att de direkta kostnaderna för Migrationsverket och direkta bidrag från offentlig sektor endast är en del i den totala kostnaden för samhället. En stor kostnad och dessutom mycket utdragen i tiden är den låga sysselsättningsgraden hos invandrare, nyanlända eller ej. Vi ser redan nu hur belastningen på skolan, sjukvården, socialtjänsten, polis, rättsväsende m.fl. fått katastrofala följder. Det är ingen överdrift säga att vår s.k. välfärdssektor är slagen i bitar och inte längre något föredöme i världen. Reinfeldts snack om humanitär stormakt är nonsens och ekar tomt.

För att försöka dölja sitt stora ansvar för den skapade situationen vill nu politikerna inte tala så mycket om invandringen i sig utan om ”integration”. Det är inte länge sedan de som talade om antalet eller volymen invandrare blev ostraciserade, svarta får som skulle jagas ut i öknen. Vem minns inte moderaten Tobias Billström som med gråten i halsen tvingades göra avbön och förnedra sig inför Reinfeldt. Hans svåra brott var att han talade om volym.”

Läs resten på Samtiden.

Sanningen om Köln.

Av 58 misstänkta för nyårsnattens sexuella övergrepp på kvinnor i Köln är förvisso bara tre nyanlända flyktingar. Av de övriga nu anhållna har 25 rötter i Algeriet, 21 i Marocko och tre i Tunisien. Därtill kommer tre ”tyska medborgare”.

Hittills har polisen i Köln fått in 1 054 anmälningar om brott som begicks under nyårsnatten. 454 av dessa rör olika former av sexualbrott, allt från verbala förolämpningar till fullbordade våldtäkter, medan 600 är relaterade till stölder. Flyktingar har pekats ut som förövarna, något som brittiska The Independent  skriver har lagt bränsle på högerextremistiska och flyktingfientliga krafters bål.

Men nu kan tidningen konstatera att flyktingarna helt felaktigt har pekats ut − för av de nu anhållna är nämligen bara tre personer, två från Syrien och en från Irak, som faller in under kategorin ”flyktingar”. Tre personer som nu är under utredning går under beteckningen ”tyska medborgare”, utan det för den sakens skull framgår var de har sina rötter. Dock − i den rapport som justitiedepartementet tidigare lämnade och som Samtiden också har berättat om, framgick att ingen av de då misstänka var ”av tysk nationalitet”: ”Alle bisher ermittelten Tatverdächtigen sind nichtdeutscher Nationalität”. I övrigt är majoriteten av de nu misstänkta gärningsmännen av nordafrikanskt ursprung; algerier, marockaner och tunisier och enligt statsåklagare Ulrich Brehmer snarare att betrakta som ”migranter”, uppger Die Welt.”

Varjager

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: