Sverige är en skurkstat

En forskare från Linnéuniversitetet ringer och frågar ut ”Johan” om medborgarinitiativet ”Granskning Sverige” som granskar makthavarna åt medborgarna i stället för tvärtom.

Den eminente ”Johan” förklarar här med sin klarsynta logik hur han ser på demokrati, yttrandefrihet, media och kulturmarxistiskt maktmissbruk i Sverige.

Sverige har blivit en ”skurkstat” där medborgare åsiktsregisteras och får räkna med hembesök, ungefär som i forna DDR. Makten lever i symbios med kriminella för att komma åt meningsmotståndare. (Relaterat 1).

Relaterat 2:
”Eliten satte den demokratiska lyhördheten på undantag”

/Elfyma+

3 Responses to Sverige är en skurkstat

  1. Uturdimman_nu skriver:

    Har nu lyssnat i 50 minuter på en intressant intervju. Jag håller med ”Johan”. Helt rätt! men ändå saknas det internationella perspektivet. ”9/11” är en vattendelare i historien. Under mer än 14 år har denna terrorhandling granskats minutiös av kunnigt folk på ”nätet”, och naturligtvis befunnits vara en egen iscensatt psyk-operation, för att för Israels räkning kunna ”balkanisera” Mellersta Östern. Den anglo-amerikansk-Rothschildska-sionismen har nu i mer än hundra år bedrivit sin sataniska talmud-politik. Två världskrig räcker inte, utan ett tredje håller på att verka fram från främst judiska neocons i USA, men även här i Sverige. Alla är inte judar; många landsförrädare hittar man även inom de ”fina kretsarna”, de med pengar och inflytande. Ett särskilt besvärligt skrå utgör alla de ”vanliga” svenskar som lider av ”Gutmenschen-neuros” och blivit till Nyttiga Idioter. Endast genom att få folk att begripa att ”9/11” var ett ”Inside-Job”, en kriminell handling av galaktiska mått, och som åtföljdes av än värre brott mot mänskligheten, som man kanske kan nå framgång. Men en sak är klar: utan Putins och Rysslands insatser, hade många av oss här på klotet nu varit atom-aska.

  2. Blodsven skriver:

    Förstår att våra ”kloka” politiker och politiskt tillsatta fåntrattar är hjälplösa mot hjälten Johan….

  3. Bacon skriver:

    Lyssnat på ”Johan” i nästan en timme……. imponerad!!!! Förhoppningsvis är det kanske så att den akademiska världen börjar inse att det kanske inte står helt till rätt i konungadömet Sverige……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: