Vi är inne i ett farligt tillstånd där vad som helst kan hända

Debatt, som av någon anledning bytt namn till Opinion, besöktes igår kväll av Janne Josefsson som hade ett mycket beskt budskap om invandringspolitikens följder.

Kvällens debatt handlade om rädsla och bråk när nya asylboenden placeras i bostadsområden. Med S-politikern Jan Emanuel Johansson som driver HVB-hem,  och boende som protesterar mot planerade  asylboenden i bl.a Askim.(Opinion)

Janne Josefsson hävdade att följderna av dagens invandringspolitik inte går att förutse. Han berättar om en kompakt misstro, om ett kompakt motstånd mot politiker, tjänstemän och journalister.

Vi är inne i ett farligt tillstånd där vad som helst kan hända, säger Josefsson som f n arbetar med ett reportage om det tilltagande motståndet mot asylboenden. (startkod 28:30).

/Elfyma+

4 Responses to Vi är inne i ett farligt tillstånd där vad som helst kan hända

 1. Björngunnar skriver:

  Vi är inne i ett farligt tillstånd sägs det och jag har en fråga!
  Om man försöker titta in i framtiden…
  Hur ser den ut?
  Blir det snart bättre och vi kommer in i ett lyckligare liv tack vare invandringen som politikerna hjälpt oss med eller väntar något annat?

 2. Pica pica skriver:

  Programledaren pressade Janne om hur folk ställer sig till invandrare nu och framöver. Han svarade att om det gjordes en folkomröstning idag så skulle det bli en kompakt nej!

  Men det struntar väl regeringen i? Det är ju de som har makten eller hur?

 3. Ulf Dahl skriver:

  Vad Janne Josefsson beskriver är ett samhälle i fritt fall. Ett annat exempel på det är medborgargarden som dyker upp här och där. Människorna i Sverige har noll i förtroende för vissa grupper Politiker,Journalister,Rätts staten.Den höga skattemoralen är snart ett minne blott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: