”Kära barn, tappa inte hoppet om Sverige!” Även om ni våldtar och begår sexuella övergrepp tror fältarbetarna på er.

Länken jag bifogar är det dummaste jag läst på länge. Dagligen får vi läsa om att media mörkar och försöker undanhålla information om sexuella övergrepp och våldtäkter.

Men då kommer det en riktig ”solstråle” och verkligen gråter ut för de stackars ”skäggbarnen”.

”25-åriga fältarbetaren Annie, från Ale kommun, har skrivit ett öppet brev där hon vill ge sin bild av ensamkommande och nyanlända ungdomar.

– Det gör ont i mitt hjärta att varje dag möta ungdomar som är oroliga att svenskar har fördomar om dem. (fördomar?? De bekräftar ju dem dagligen. Är det då en fördom?)

Så här skriver hon bland annat i sitt brev:

”Kära barn, försök att inte lyssna till dem. Majoriteten av Sveriges befolkning röstar inte på SD. Solidaritet och medmänsklighet har länge varit ledord för Sverige och vi är många som kämpar för att det ska förbli så.

Till dig som är rädd för att svenskar på grund av händelsen i Mölndal kommer tro att ensamkommande barn är mer kapabla till att mörda. Jag förstår din oro men du ska veta att de allra flesta vet att så inte är fallet. Du är fantastisk som klarat att fly och ta dig hit. Jag hoppas du har det bra här.”

Helt rätt, de är fantastiska på att ta sig hit och roffa åt sig. De mördar de misshandlar och våldtar. Frågan är bara hur en människa som denna fältarbetare så totalt kan förneka sanningen om vad som sker i vårt samhälle. Har hon missat alla sexuella övergrepp? Morden, badhusen etc etc etc?

Eller är hon bara en tom boll? Inte ett enda ord i texten om alla de offer som varit den sista tiden med unga flickor och ”skäggbarn” som förövare.

Varjager

4 Responses to ”Kära barn, tappa inte hoppet om Sverige!” Även om ni våldtar och begår sexuella övergrepp tror fältarbetarna på er.

 1. Sanningsälskare skriver:

  Samma frågeställning som hur ens någon kan ha missat att ”förintelsen” är en bluff.

 2. Pica pica skriver:

  Jag är rädd för att Annie snart kommer att förpassas tillbaka till dagens verklighet på ett brutalt sätt.

  Det finns ett litet motstånd från tidigare invandrare mot dagens bortskämda lyxturister som knappast kan kallas flyktingar. Risken börjar framstå som allt tydligare att alla kommer att dras över samma kam.

 3. Thor skriver:

  Fältarbetar-Annie är medlem i godhetssekten och sektmedlemmar kan bara avprogrammeras av expertis och i skydd från den övriga sekten. Det blir tyvärr svårt. För övrigt får förstås Fältarbetar-Annie sin utkomst från asylindustrin och det hjälper nog till att grundmura godheten.

 4. Ulf Dahl skriver:

  Hon delar uppenbarligen sina egna kollegors åsikter hellre,I Kopparberg kommun har alla hennes kolleger sagt upp sig på grund av skäggbarnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: