77% ljuger om sin ålder. De är dessutom väldigt låga krav….

Så om man ser till ca 40000 st ”ensamkommande skäggbarn” så är det inte svårt att räkna ut att det är 7 klöverns största hån mot de hårt ansatta Svenskarna.

Det är ett lågt beviskrav för att ingen ska falla utanför i onödan, säger Beijer.

Migrationsverkets rutin, till i höstas, var att medicinsk åldersbedömning var obligatorisk om det fanns starka tvivel om åldern. Men väntan på bedömningar var så lång att verket gick ifrån det. Nu får den enskilde själv och ombudet, om de vill, ordna en sådan för att stärka sin sak.

Fredrik Beijer betonar att det medicinska bara är en del i en utredning.

Jag tror att det finns ganska mycket missförstånd om att enda sättet att göra det här är genom röntgenplåtar och samtal med läkare. Men det är bara en pusselbit och den vill vi gärna ha, men om barnläkarna inte vill lämna det till oss finns det inte så mycket för oss att göra.

Verket går under våren igenom rutiner för sitt arbete med åldersbedömningar men utreder också hur olika lagar krockar med varandra. JO har sagt att verket i princip ska godta den ålder personen uppger vid asylansökan tills dess att hela ärendet är avgjort.”

När tror ni att vi får se ett slut på lögnerna……

Varjager

2 Responses to 77% ljuger om sin ålder. De är dessutom väldigt låga krav….

  1. Sofia skriver:

    MASSINVASIONENS KONSEKVENSER

  2. Ulf Dahl skriver:

    Man behöver inte göra åldersbedömningar för att Stoppa bedrägeriet. 1. ge TUT till 18 årsdagen ,sen prövas Asylansökan som Vuxen.2: behandla bara dom som kan bevisa utan allt rimligt tvivel sin ålder som barn resten som vuxna. För resten staten har redan anställda som kan utföra åldersbedömningarna om den vill Myndigheten heter Rätts medicinal verket, Låt den myndigheten anställa några Patologer till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: