Professor varnar för en brottsexplosion framöver pg av antalet ensamkommande män.

I en artikel i  dagens Göteborgsposten varnar Professor Valerie M Hudson för att det blir ett framtida samhällsproblem med den abnorma mängd unga män som nu väller in i landet. För varje flicka som kommer hit går det samtidigt elva män vilket kommer att skapa en framtida brottsexplosion med ökande antal våldsbrott egendomsbrott och brott mot kvinnor. En orsak är våra generösa regler och bristande ålderskontroller enligt Hudson. I Kanada tas inte längre ensamkommande män emot om det inte finns synnerliga skäl t.ex homosexualitet. Är det någon som int etror att våldtäckter kommer bli vårat vanligaste brott i framtiden?

”Obalanserna i könsfördelningen i Sverige är inte ett nytt fenomen utan började långt före 2015, framförallt beroende på migrationen. 1995 var till exempel könsfördelningen 97,7 män per 100 kvinnor, 2014 hade andelen män ökat till 99,7. 1995 var könsfördelningen bland 15-19-åringar i Sverige relativt normal och låg på 105,0 men uppgick år 2014 till 106,8 och hade då övergått till att klassificeras som onormalt många pojkar i förhållande till flickor. Den extremt stora migrationen till Sverige 2015, där 71 procent var av manligt kön, har ökat dessa obalanser i könsfördelningen.

Ensamkommande barn och ungdomar har haft särskilt stora incitament att komma till Sverige på grund av goda villkor och avsaknad av medicinsk åldersbestämning (som regeringen nu vill införa), något som kraftigt ökat antalet asylsökande i den här gruppen. Bland ensamkommande under 2015 var könsfördelningen 11 pojkar per flicka. I genomsnitt anlände 90 ensamkommande pojkar varje dag under 2015, jämfört med åtta flickor.”

 

 

Varjager

4 Responses to Professor varnar för en brottsexplosion framöver pg av antalet ensamkommande män.

 1. Göran P skriver:

  Rätt beteckning anser jag är ”Illegala rovdjur”

 2. Pica pica skriver:

  Hur går det då när varje muslim ska ha fyra fruar och ett antal sexslavar. Ganska många blir utan och det innebär att våldtäkterna ökar.

  • Luntan skriver:

   Precis så som du Pica pica har jag ansett sedan tiotals år. Det som driver mördarna i IS är ju bristen på pengar, – och kvinnor.

 3. Pica pica skriver:

  Det blir inte bättre av att flyktingsmugglarna t o m i bild visar att alla får villa, bil och blond kvinna här. Eller att deras imamer står och predikar att Europas kvinnor skriker efter ”riktiga” män för att deras egna är impotenta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: