Femtekolonnare

http://www.metro.se/kolumner/ni-behover-inte-sta-upp-for-mig-om-ni-gor-det-for-att-kunna-fora-er-rasism/EVHpan!MCBzX2n4UcHtQ/

Evyn Redar

Evyn Redar:
Under de senaste dagarna har det snackats mycket om de sexuella trakasserierna som skett på sommarfestivalen We Are Sthlm. Det skrivs om hur vi aldrig någonsin får acceptera sådant beteende i vårt land och att vi måste göra något åt saken genast.  I alla dessa artiklar, statusar och så vidare så lyckas det också komma in en kommentar om förövarnas etnicitet och kultur. Vart var det egentligen de kom ifrån? Hur länge hade de vart i Sverige? Visst var de muslimer?”. Som om detta på något sätt har en relevans? Så försök inte dyka upp nu med era ”feministiska” tankar och åsikter kring hur detta är ett oacceptabelt beteende och hur vi måste ta till drastiska metoder för att förhindra detta.
http://www.metro.se/nyheter/experterna-slar-hal-pa-sex-myter-om-valdtakter/EVHpan!o05P72UAYeqY/
Jerzy Snickesnacki
Jerzy Sernecki:
Att invandrare från vissa länder har en annan kvinnosyn kan påverka sexualbrott, men det finns för närvarande ingen forskning som visar.
………
Vid sidan av det snudd på obegripliga att väljarna röstat in en 7-klöver vars målsättning tycks vara att byta ut svenska folket och avveckla nationen Sverige, står också gåtan:
  • Varför tillåter vi överhuvudtaget människor som ovanstående att finnas i vårt land…!!!???

2 Responses to Femtekolonnare

  1. Pica pica skriver:

    Hur i all världen kan Metro ha så många blinda och döva som till råga på allt går ut och försöker lägga skulden för sexuella trakasserier och våldtäkt på alla män? Måste de råka ut för detta själva innan de öppnar ögonen?

    Jerzy S vill se mer pengar till forskning om sexualbrotten. Men jag har en känsla att resultaten inte skulle visas om vänstemupparna och F! inte bevisas ha fel. Ge för all del inte några pengar till Jerzy S för han vet inte vad vetenskaplig forskning är.

  2. Luntan skriver:

    Jerzys uppgift och försörjning har sedan många år varit och är, att skydda ansvarsbefriade makthavare för det elände Sverige sjunkit allt djupare ner i Det behövs inget mera av helt onödig forskning eller eviga utredningar som inte leder till åtgärd. Det han ”forskar” om finns ju sedan hundratals år klargjort i olika talesätt / ordspråk. Det är hög tid att Avveckla daltet med stor skärpning av lagarna, och framförallt – verkställa dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: