Cwejman: Kultur förklarar sexuella övergrepp

Därför har de som ignorerar kulturella förklaringar gällande sexuella övergrepp fel. Allt detta enligt Ledarsidorna på GP

”Relativiseringen som hördes då var att våld mot kvinnor förekommer i alla kulturer. Nu får vi höra att det som hände i Köln händer överallt. Det är en förljugen och ofullständig bild av det som skett.

Hanna Fahl skrev i DN (8/1) att det är oacceptabelt att låtsas att det inte finns infödda svenskar eller tyskar som är del av ”exakt samma mönster” som Kölnförövarna. Den enda skillnaden var ”skalan”, enligt Fahl.

Skulle Fahl förklara mordfrekvensen i Honduras, som är världens högsta, och den i Singapore, som är världens lägsta, på samma sätt enkom för att människor mördas i båda länderna? Att det har begåtts sexuella övergrepp i alla kulturer, i alla tider säger väldigt lite om omfattningen av övergreppen och om deras samhälleliga kontext.

Katrine Marçal jämför i en krönika i Aftonbladet (10/1) händelserna i Köln med tafsande och övergrepp under Oktoberfesten i Tyskland. Syftet är detsamma som Fahls: Att hävda att den gemensamma nämnaren för sexuella övergrepp är män och att övergreppen på Oktoberfesten är ett bevis på detta.

I skrivande stund har över 516 polisanmälningar inkommit, varav omkring 40 procent rör sexuella övergrepp, efter händelserna i Köln under nyårsnatten. Under Oktoberfesten 2015, som hade 5,9 miljoner besökare gjordes totalt 1 191 polisanmälningar varav 21 rörde sexuella övergrepp.”

Ölfestivalen är mestadels besökt av vita män. Men Pk-isterna hand i hand med lögnaktiga feminister ljuger på.

Varjager

.

Annonser

One Response to Cwejman: Kultur förklarar sexuella övergrepp

  1. Blodsven skriver:

    Feminizmen, sozialismen, fulmedia och islam är ganska lika, vad gäller att använda lögnen i sina vidriga syften….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: