Köln i ett historiskt perspektiv

I dessa dagar då massvåldtäkt i Europa äntligen kommit upp på agendan i våra ondskefulla så kallade nyhetsförmedlares nyhetsflöde kan det vara på sin plats att analysera lite hur historien ser ut och vilka faktorer som ligger bakom denna tragedi. Många sovande Européer tror säkert att detta är en ny företeelse som vi aldrig upplevt förut, och många av de ondskefullt politiskt korrekta opinionsbildarna så som FI:s Gudrun Schyman och Linnéa Bruno gör ett försök att förvirra bilden genom att säga att det generellt är män som gör detta mot kvinnor utan någon vidare definition. Jag vågar påstå att alla män med europeiskt ursprung utan tvekan skulle slå ihjäl de främlingar som nu senast i Köln attackerade våra kvinnor om de bara inte varit hjärntvättade av den kulturmarxistiska propaganda som väller ur vår media med bland annat FI:s hjälp. FI, och annan PK elit skulle omedelbart komma till främlingarnas undsättning och attackera mig för ovanstående med att ”man skall inte generalisera, det är individer som begår dessa avskyvärda brott”. Av någon underlig anledning är det inga problem att klumpa ihop de riktiga män som med rätt skolning hade slagit ihjäl antastarna vid Kölns Centralstation, med antastarna själva. Varför är; ”det var nordafrikanska kräk av hankön som antastade Europeiska kvinnor i Köln” ett ondskefullt generaliserande uttalande, medan ”Det var män som antastade kvinnor i Köln” inte är ett generaliserande och ondskefullt uttalande? Jag tycker i alla fall det första uttalandet är mindre generaliserande än det andra. FI kan inte göra skillnad på kräk som hyser ett fullständigt bottenlöst förakt mot europeiska kvinnor med de män som med riktig indoktrinering hade gått i döden för samma kvinnor och sett till att Europa rensades från dessa kräk. Vad är det som gör att män i Europa inte agerar på sin beskyddarinstinkt och går till handling? Har vi inte knutit näven i byxfickan länge nog? De som begår dessa handlingar är inte bättre än djur och skall definitivt inte benämnas män. Män är personer som respekterar och försvarar SINA kvinnor, och ja… de ser SINA kvinnor som SINA ägodelar vilka de gladeligen går i döden för att skydda. De ser SINA kvinnor som de viktigaste ägodelarna de har tillsammans med de barn som kvinnorna ger dem. Gör det mig till en manschauvinist som förtjänar förakt så får det vara så. De kvinnor, eller snarare snippbärare som denna förvirrade grupp tydligen vill kallas, som inte uppskattar att jag skulle dö för MIN kvinna på de personliga planet, eller MINA kvinnor på det samhälleliga planet, de är inte riktiga kvinnor utan just bara snippbärare, och jag är totalt ointresserad av vad deras uppfattning är om något över huvud taget eftersom de är uppenbart sinnesförvirrade.

Tyvärr har den kulturmarxistiska indoktrineringen varit mest effektiv bland kvinnor i väst. Kvinnorna har blivit hjärntvättade att förakta den inställning jag ger uttryck för ovan och det gör att en förödande stor del av männen i Europa är osäkra på sin roll och på hur de skall bete sig. Då Europa till så stor del förlorat sitt manliga tänkande står vi i det närmaste försvarslösa mot den mobb av sexualförbrytare som invaderat Europa. Jag tror dock att med ett skifte i inställning hos männen så finns det chans att rädda situationen. Män måste bara börja vara män igen, män som skrattar åt idén att de skulle måla naglarna eller vilja vara Lucia.

Hur har vi då hamnat där vi nu befinner oss? Har det bara blivit så av en slump?

Tror verkligen en majoritet i Europa att denna mobbs sexattack är en överraskning för dem som skapat situationen? Är det verkligen rasism från de Europeiska folken och socioekonomiska faktorer som driver dessa kräk att våldta och antasta VÅRA kvinnor? Är vågen av kräk som nu väller in en tillfällighet?…. svaret är nej, det är det inte. Det krävs massor av pengar för att få så mycket folk att röra sig över så stora sträckor. Dels måste man skapa kaoset i dessa kräks hemländer, dels måste man propagandisera dem med idéer som gör att de företar sig resan mot de fria pengarna och de villiga hororna i Europa (jag ger inte uttryck för min egen kvinnosyn här). Resultatet när lågbegåvade kåta vildar kommer fram och inser att de får begränsat med pengar och att nästan ingen vill ligga med dem är frustration. Detta vet maktkräken som sköter krigen och propagandan. Soros har med till exempel w2eu underlättat för alla dessa vildar att komma hit, och han vet mycket väl vad resultatet skulle bli. Soros är nämligen inte korkad. Det är därför han är en av världens rikaste män, förlåt kräk, och har så mycket makt att det kan påverka hela kontinenters beteende.

Har vi då några historiska motsvarigheter till dessa rasistiska övergrepp på Europeiska kvinnor?… ja det har vi faktiskt. Jag skall ta mig friheten att citera Aleksander Solzhenitsyn, och Leonora Geier vilket jag gör här för att hålla texten kort.

Jag är helt övertygad att med samma uppmuntran som maktkräket Ilya Ehrenburg (Röda Arméns propagandaminister) gav till de kräk som genomförde ovanstående, skulle kräken på Kölns central begå samma bestialiteter. Ett annat historiskt exempel är hur de allierade under andra världskriget tog med sig marockanska förband upp genom Italien då de ville straffa de Italienska kvinnorna och därmed det Italienska folket för att de samarbetat med de ondskefulla Tyska Nazisterna. Av någon underlig anledning har övergreppen mot Tyska kvinnor såväl som mot Italienska fått mycket lite plats i Europeisk historiebeskrivning. Detta trots att det är ett uppenbart rasistiskt motiv bakom övergreppen, precis som i Köln, och att antirasism är det viktigaste som finns om man skall tro maktkräkens propaganda. Kännedom om dessa övergrepp skulle nämligen sätta både Tyska Nazister och Italienska Fascister i ett lite annat ljus än dagens, och inte riktigt passa in i den agenda som kräken med den verkliga makten i världen driver.

 

Det bedrivs en ondskefull attack mot den Europeiska kvinnan dels intellektuellt genom kulturmarxistisk indoktrinering om feminism, obegränsad tolerans, ivrigt påhejat av dumskallar som Gudrun Schyman, Linnéa Bruno, dels värderingsmässigt genom sexuell frigörelse, normalisering av porr, mtv, och allmänt dekadent leverne. Båda syftar till att göra den Europeiska kvinnan helt berövad sin etniska identitet och kulturella stolthet. Förutom den intellektuella attacken så ser kräk som Soros till att Europeiska kvinnor attackeras även fysiskt genom att skeppa in så många vildar i Europa och framför allt Sverige att en kvinna i Sverige nu löper ca 40% risk att utsättas för sexualbrott innan hon fyller 25. Detta samtidigt som maktkräkens propaganda hjärntvättat männen att kämpa emot reflexen att slå ihjäl de kräk som våldtar våra kvinnor eftersom en sådan reaktion skulle vara intolerant.

Europas män… det är dags att visa att toleransens tider är över. Även om majoriteten av VÅRA kvinnor ännu inte har förstått det så är det ett faktum, vi måste skydda dem och vi måste samarbeta om saken.

Europas kvinnor, för er egen skull, var tacksamma mot de män som reagerar rasistiskt mot de rasistövergrepp ni utsätts för. Se till att den man som skyddar er är den som har högst status i samhället och hoppa inte på lögnen om obegränsad tolerans och universell kärlek som kräk som Wolodarski, Murdoch, och andra makt-kräk, propagerar för. Makt-kräken hatar er och vill att ni skall försvinna. Jag och övriga Europas män vill att ni skall finnas kvar även i framtiden. Ni är de vackraste och mest moderliga kvinnorna i världen (när ni kastat av er den hjärntvätt som för närvarande råder). Se till att er typ finns kvar även i framtiden genom att göra medvetna val. Vårda det Gud/Naturen (hur man nu vill se det) har gett er och fall inte ner i det dekadenta kaos av droger och sex som makt-kräken propagerar för genom att till exempel sända Paradise Hotel på TV och rapportera i Expressen om vem som knullat med vem i det senaste avsnittet. Ni kvinnor är källan till nationens överlevnad. De val och det liv ni lever är det som kommer sätta sin prägel på Nationen och kulturen framöver. Vill ni att Miley Cyrus skall vara era barns förebild? Skulle ni vilja se er dotter i Paradise Hotel?  Sluta att vara så upptagna med vem den ena eller andra kändisen flirtar med eller vilka som var på den senaste kändisfesten. Fundera mer på vilket liv du vill leva och med vem. Att någon kommer med i tv innebär inte per automatik att de gjort något bra eller beundransvärt, oftast är det snarare tvärt om.

Några exempel på fördumning: Före detta Paradise Hotel deltagaren Sofia har gift sig med Prins Filip… är det viktigt? Nej… men ändå skrivs det spaltmeter om tilldragelsen.

Söker man på Expressen på Zlatan får man 17000 träffar…. Man skulle kunna tro att denne Zlatan är en väldig viktig person som har mycket bra att förmedla till världen… men nej.. han sparkar boll jätteduktigt.

Det är bara två exempel av en oändlig räcka av totalt oviktig information som fyller traditionell media. Detta medan världen står på randen till ett helt onödigt tredje världskrig. Något det rapporteras mycket sparsamt om. De rapporter som kommer ut i traditionell media om saken är dessutom så fulla av lögner att man blir yr i huvudet när man läser det. Den våldtäktskatastrof som pågår mot Europeiska, och framför allt Svenska kvinnor, är man helt ovetande om, om ens källor begränsar sig till traditionell media. Helt avgörande information för våra kvinnors säkerhet undanhålls av bland annat maktkräket Wolodarski. De gör gällande att det har med anmälningsbenägenhet att göra. Man får anta att eftersom sexualbrotts statistiken följer invandringen så blir slutsatsen att de vildar som kommer till Sverige är väldigt duktiga på att anmäla våldtäkter.

Kort sagt: stäng av tv:n och sluta läsa dumheterna i DN, Metro, Damernas, etc …. Börja läsa böcker i stället. Välj klassiker och gärna undertryckta böcker. Om en tidning eller annan mediekälla hävdar att en bok är farlig eller borde censureras… Läs den! Håll er undan från feministisk propaganda-litteratur som utan undantag hyllas av maktkräken i media. Läs i alla fall på om var de feministiska idéerna har sitt ursprung och vilken filosofi som ligger bakom innan du läser feministpropaganda. När introducerades de, av vem, i vilket syfte, vad var deras motiv och motivering? Jag lovar er: det var inte för ert bästa som feminismen introducerades i den västerländska kulturen, och det är den som bär stor del av ansvaret för skenande psykisk ohälsa bland unga europeiska kvinnor. Det är ingen slump att unga kändiskvinnor som inte har en aning, så som till exempel Zara Larsson, hyllas som feministiska ikoner. Det är nämligen svårt att få en kvinna med erfarenhet och förnuft att köpa tramset, och man måste vara lika korkad som Schyman för att hålla fast vid det i en livstid. Könskampen och könsmaktsordningen är något av det dummaste som någonsin kommits på. Är det något som inte finns i ett friskt samhälle så är det kamp mellan könen. Vi män älskar er, inte på grund av att ni kan göra det vi kan, utan på grund av att ni kan göra det vi inte kan. Vi vill ha kvinnor som vill ha män… det är det som gör en familj och därmed ett samhälle starkt. Vårat samhälle behöver stärkas väldigt mycket efter decennier av kulturmarxistiskt förfall.

Annonser

7 Responses to Köln i ett historiskt perspektiv

 1. Martin skriver:

  En före detta ordförande för svenska freds har bloggat en hel del om övergreppen efter kriget. Bloggen är litet avig så du får scrolla ner. Jag tror att han tidigare har bloggat om en tysk kvinna han själv mötte här i sverige och pratade med långt efter kriget. Han var skollärare hela livet och tyckte efter att han pensionerat sig att han hade gett en hel del orättvis undervisning.
  http://vedebesegrade.blogspot.se/

 2. Martin skriver:

  Så, nu lyckades jag länka direkt till hans blogginlägg:
  http://vedebesegrade.blogspot.se/2007/06/ett-av-mnga-ohyggliga-tyska-krigsden.html

  Bloggen är utslocknad och knepig att navigera. Men texterna är mycket intressanta. Särskilt med tanke på bloggarens bakgrund och långa historia av humanistiskt engagemang.

 3. Martin skriver:

  Här är den jag tänkte på där Bloggaren har intervjuat tyskor som han träffar i sverige och skrivit ned deras upplevelser ffa efter kriget:
  NÄR MAN GRÄVER DÄR MAN BOR
  http://vedebesegrade.blogspot.se/2003_09_01_archive.html

  Ett inlägg som tangerar tror jag:
  BÖR TYSKARNA TILLÅTAS ATT SÖRJA SINA EGNA?
  http://vedebesegrade.blogspot.se/2003_11_01_archive.html

 4. Krister Rosengren skriver:

  Fi har ju många interna problem med sin ideologi:

  Det finns en rad märkligheter kring Fi:s agerande som jag ser det.

  1. Det finns tyvärr en likhet mellan Fi och Sd i argumentation och retorik. Fi ser män som ett kollektiv vad gäller ansvar och deras absoluta motsats ser invandrare som problemet. Fi gör bägge misstaget att generalisera. För Fi är det inget problem när det gäller män men samtidigt motsätter dom att Sd gör detsamma om invandrare…

  2. Fi har en styrelse som är politikens minst jämställda. Hur kan det komma sig att ett parti så präglat av jämställdhet hamnar där? Jag har pratat med en del Fi:are och jag får samma svar som Gudrun S själv får när hon kräver ett mer jämställt näringsliv. Att det är en styrelse utnämnd för sin kompetens och att det inte finns tillräckligt kunniga kvinnor/män. Det Fi inte accepterar som svar fån andra använder dom själva.

  3. Fi säger att Gudrun S är ute i landet och ägnar dig åt folkbildning. Är det en absoluta sanningen Fi står för? Jag ser ingen öppen debatt inom feminismen. Kan du Fi några exempel på detta så vore jag tacksam. Det hela verkar väldigt dogmatiskt.

  4. Vad ”erbjuder” Fi oss män? Jag har inte hittat ett enda politiskt förslag riktat för oss. Istället ger Fi en bild av att männen är en generell motståndare. Mannen skall omformas och patriarkatet skall stoppas. Matriarkatet kanske skall ersättas men då ta över en del av dess negativa delar som görs om till nåt positivt? För när kvinnor är i majoritet kan det plötsligt inte ifrågasättas. En grupp män är ojämställt medan en grupp kvinnor inte är det. Vi kan ta högre utbildning som ex. Varför engagerar i Fi er inte i frågan varför betydligt fler kvinnor än män går på högskola och universitet? Därför att Fi inte ser det som ett jämställdhetsproblem. Bara kvinnor kan vara utsatta för det. Tala om det så alla förstår.

  5. Att kulturskillnader existerar begriper väl alla som rest utomlands, även förhållandet män-kvinnor. Men Fi har svaret ”kön” på alla problem. Mannen alltså. Resten viftas bort. Om min svenska kvinnosyn är samma som den Argentina, Nepal eller på Mauritius så blir säkert forskare i sociologi förvånade.
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Sociologi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: